FRA HØSTEN: Den neste sesongen med "Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 fra høsten. Her er Moholt med fjorårets bønder.  Foto: TV2
FRA HØSTEN: Den neste sesongen med "Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 fra høsten. Her er Moholt med fjorårets bønder. Foto: TV2Vis mer

Trenger flere jenter

Katrine Moholt og "Jakten på kjærligheten" trenger flere kvinnelige søkere.

SEHER.NO: Katrine Moholt (34) og resten av "Jakten på kjærligheten"-produksjonen trenger flere kvinnelige kandidater til høstens runde av det populære programmet.


Dermed har de nå innledet "den store jentejakten", skriver VG.


Moholt har blant annet vært på jentejakt på Universitetet for Miljø og Biovitenskap i Ås i håp om å finne single odelsjenter som har lyst til å være med på "Jakten på kjærligheten".


- Single bønder er ofte menn. I fjor var det jo bare menn som var blant de fire vi fulgte. Nå synes vi det hadde vært gøy med flere jenter å velge mellom, sier Moholt til VG.


"Jakten på kjærligheten" er blitt en helårsjobb for den søte programlederen, og selv om det kun er en måned siden hun og resten av produksjonsteamet la siste hånd på fjorårets sesong av programmet er hun allerede nå i full gang med planleggingen av høstens produksjon.


- Ingen av de jentene som har vært med i programmet tidligere har fått flest brev. Det tror jeg kommer av at gutta er så mye tregere til å skrive- de kan gjerne sende av gårde en tekstmelding, men å sette seg ned og skrive et langt brev til en av kandidatene sitter ofte lenger inne, sier Moholt.


Men selv om "Jakten på kjærligheten"-teamet er på ivrig jakt etter flere jenter, legger Moholt likevel til at det mest essensielle selvfølgelig er at de virkelig må være på jakt etter kjærligheten og ønske seg en kjæreste.


LES OGSÅ: - Mer "Jakten på kjærligheten"