Trenger ferie etter Amazing Race

- Jeg skal ta med samboeren på en litt mer avslappet tur, sier Truls om premiepengene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag sto tre lag igjen i kampen om å vinne TV 2s storsatsing «The Amazing Race Norge». Etter et kappløp gjennom hele verden, var det til slutt brødrene Truls og Morten Bjerke som stakk av med seieren.

Seoghør.no møtte vinnerne i Bodø, der de var samlet til seiersfest sammen med tvillingene Ivar og Frank Hesmyr Falander, Cathrine Andersen og Michelle Holm, Khabat Sarzali og Karim Sabuer.

Truls og Morten synes ikke det har vært vanskelig å holde på hemmeligheten.

- Det har egentlig gått bra, vi har fått lov å si det til mamma, pappa og kjæresten, så vi har kunnet snakke fritt om det i familiemiddager, sier Truls til Se og hør.no.

- Men lagkameratene på fotballaget har prøvd å lure meg, sier han. 

Mens Morten skal bruke feriepengene på leilighet, skal Truls bruke pengene på nedbetaling av gjeld.

- Men en ferie skal jeg også ha, for det var ikke veldig mye ferie med Amazing Race. Jeg skal ta med samboeren på en litt mer avslappet tur, sier Truls.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sto fram som homofile samtidig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer