Bianca Ingrosso:

- Trenger en pause

Bianca Ingrosso vurderer å ta et avbrekk fra sosiale medier etter kritikken den siste tiden.

I HARDT VÆR: Bianca Ingrosso har fått mye kritikk den siste tiden. Nå vurderer hun å ta en pause på grunn av alt oppstyret. Foto: Jessica Gow / TT
I HARDT VÆR: Bianca Ingrosso har fått mye kritikk den siste tiden. Nå vurderer hun å ta en pause på grunn av alt oppstyret. Foto: Jessica Gow / TT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok få som er så vante med å stå i kritikk og storm som en av Sveriges største influensere, Bianca Ingrosso (25), kjent fra realityserien «Wahlgrens Värld».

Den siste tiden har 25-åringen nok en gang vært i hardt vær - etter at hun og en rekke andre influensere fikk tilsnakk av den svenske regjeringen for å ha deltatt på en fest.

Sveriges justis- og migrasjonsminister Morgan Johansson brukte festen som eksempel på at man ikke skulle glemme å holde avstand og unngå for store folkesamlinger for å hindre smittespredning.

Ingrosso fikk kritikk både fra egne følgere og svenske myndigheter, og nå sier 25-åringen i en fersk video at kritikken har gått inn på henne - til tross for at hun daglig mottar hatefulle meldinger.

Den siste tiden har det imidlertid eskalert, hevder realitystjernen.

- Jeg er vant med hat. Helt siden jeg var liten, har jeg sett familien min motta hat, og har sett at det blir skrevet om alle jeg elsker. Men nå kjenner jeg at det har blitt for mye, sier hun åpenhjertig i en YouTube-video.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Vurderer pause

Bianca Ingrosso har siden barneårene vært en del av offentlighetens søkelys som datter av artisten Pernilla Wahlgren (52). Det samme gjelder flere av hennes søsken, blant dem Benjamin Ingrosso (22).

Videre sier den kjente influenseren at hun etter den siste tidens kritikk vurderer å ta pause fra sosiale medier - der de fleste negative kommentarene kommer.

- Akkurat nå klarer jeg ikke alt hatet, misforståelsene og personlige meninger om hvordan jeg ser ut, hvordan jeg har det, hvordan jeg snakker, hvordan jeg beveger meg, hvem jeg omgås med, hva jeg gjør og hvor jeg er.

- Noen ganger blir det bare litt for mye for en enkelt person å ta, legger Ingrosso til.

Den ærlige videoen kommer et par uker etter at 25-åringen fikk kritikk fra den svenske regjeringen for å ha deltatt på en influenser-fest i Båstad.

Festen ble flittig dokumentert på Ingrossos Youtube-kanal, hvor hun delte videoen med tittelen «Fest med oss i Båstad».

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Ikke passende

- Det er åpenbart at man har oppført seg på en måte som ikke er passende. Det er dypt upassende om folk er veldig nære hverandre. Det handler også om hvilke signaler man sender til omverdenen, sa justis- og migrasjonsminister Morgan Johansson om festen, ifølge Aftonbladet.

Kort tid etterpå gikk Ingrosso ut og kommenterte kritikken fra øverste hold.

- Jeg fulgte alle regler som nattklubben hadde. Vi hadde en avstand på minst tre meter per bord, og vi var ikke mer enn ti personer per bord, som er i henhold til reglene, skrev hun i en SMS til Expressen.

- Politiet var også der og hadde alt under kontroll, la hun til.

Bianca Ingrosso fikk også krass kritikk fra følgerne sine for YouTube-videoen. I snutten kunne man se en rekke profilerte svenske influensere klemme og danse med hverandre. Det mente flere var svært uansvarlig midt i coronapandemien.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på utroskapsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer