Aleksander Hetland:

- Trenger en jeg kan snakke med

Åpner seg om singellivet.

BRUDD: Aleksander Hetland gikk nylig gjennom et samlivsbrudd. Foto: Espen Solli / TV 2
BRUDD: Aleksander Hetland gikk nylig gjennom et samlivsbrudd. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i høst fortalte «Skal vi danse: all stars»-aktuelle Aleksander Hetland (39) åpent om samlivsbrudd i en episode av «Dansebobla». Han ønsket derimot ikke å kommentere sivilstatusen sin den gang.

I episoden kom det fram at Hetland skulle danse til en sang han beskrev som sart og «med veldig mye motstridende emosjoner».

- Det handler om et brudd eller tapt kjærlighet, fortalte Hetland.

I et intervju med Dagbladet Pluss avslører den tidligere svømmeren nå at han er singel, og hva han ser etter i en fremtidig kjæreste.

SKAL VI DANSE: Det ble tårevått da lillebror Noah Menozzi Vasstrand ble rørt over storesøster Jørgine Massa Vasstrand under lørdagens semifinale av «Skal vi danse Allstars». Foto: Celina Morken Vis mer

- Jeg trenger en som deler mitt energinivå til en viss grad. Ha en felles drive, være sporty eller drive med aktiviteter vi kan ha sammen, sier 39-åringen til Dagbladet og legger til:

- Jeg trenger en som jeg kan snakke med. Man bruker jo mye tid på det. Og hvis det er interessant så tror jeg livet blir bra. Og så må hun være trygg på seg selv. Så enkelt og så vanskelig.

Selv om Hetland for tiden er singel, er han åpen om at han en dag har lyst til å stifte en familie.

- Jeg har jo lyst til å få en familie. Det er noe jeg har utsatt i 30-årene. Jeg har hatt kjæreste hvor vi har vært inne på det. Men for meg var det slik at jeg hadde drevet med svømming så lenge, og først begynte å jobbe da jeg var tretti. Men nå har jeg kommet til et sted i livet der jeg kan tillate meg å gå ned i fjerde gir. Og jeg tror det hadde vært bra for meg å få en annen dimensjon i livet mitt, enn at det eneste det skal handle om er at jeg skal pushe meg selv, sier han åpenhjertig til Dagbladet.

HOT: Selv om «Skal vi danse» går mot slutten, virker det som om stemninga mellom Aleksander Hetland og Helene Spilling aldri har vært så hot som nå. Slik svarer de på romanseryktene. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Romanserykter

I løpet av høsten har romanseryktene svirret rundt dansedouen Hetland og Helene Spilling (25). Se og Hør har tidligere snakket med danseparet om stemningen mellom de to.

- Jeg tenker det er hyggelig at folk tenker det er god kjemi. At det har blitt hetere er fordi vi upper dansegamet. Det går på innlevelse, koreografi og hele den pakka, fortalte Hetland til Se og Hør.

Lørdag måtte Hetland og Spilling takke for seg etter de røk ut av semifinalen av «Skal vi danse: all stars».

Les også: Måtte «gjemme» kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer