GRAFSET PÅ PUPPENE: "The Weakest Link"-programlederen Anne Robinson ba deltageren ta henne på puppene... Foto: Faksimile Metro.co.uk
GRAFSET PÅ PUPPENE: "The Weakest Link"-programlederen Anne Robinson ba deltageren ta henne på puppene... Foto: Faksimile Metro.co.ukVis mer

- Trenger du å kjenne på dem?

Deltageren befølte den britiske programlederens pupper.

SEHER.NO: Den britiske "The Weakest Link"-programlederen Anne Robinson (63) er ikke fremmed for å skape debatt.

Og nå har 63-åringen gjort det igjen.

Det var under forrige lørdags sending at den kontroversielle programlederen skapte rabalder blant seerne, da hun ba en av deltagerne i programmet om å ta henne på puppene, skriver Metro.

Invitasjonen kom etter at deltageren og vinsmakeren Olly Smith proklamerte til publikum - "hvis Anne var en vin, ville hun vært en behagelig, fyldig og kostbar rødvin".

Robinson skal først ha virket fornærmet over sammenligningen.

- Jeg liker ikke å bli kalt fyldig. Jeg har brukt lang tid på å få denne figuren. Sier du at jeg har gigantiske bryster?, sa programlederen og pekte på brystene sine, før hun så spurte:

- Trenger du å kjenne på dem?

Etter å ha plassert hendene sine på puppene, sa Smith - "de er helt fantastiske, virkelig! Ta på hendene mine. Disse er fantastiske, jeg har tatt på Annes pupper".

Han sa også til de andre deltagerne at han ville "angret resten av livet", dersom han ikke hadde tatt på tv-personlighetens bryster.

For å gjøre det hele enda verre var lørdagens program et veldedighetsshow, som ble vist på ettermiddagen, når mange barn gjerne ser på tv.

Og nå skal BBC ha mottat flere krasse klager fra seere som vitnet det hele.

Robinson, som også kalles "the Queen of mean", er blant Englands mest populære programledere, og tjener over 20 millioner kroner i året.

I tillegg til å være krass og rappkjeftet, er hun også kjent for sin frekke sans for humor, og ble blant annet kåret "den frekkeste kvinnen på tv" i England i fjor.

LES OGSÅ: - Våknet med nye pupper