DEN GANG DA: - Jeg har ikke hatt kontakt med Britney i det siste, sier hennes tidligere nære venn Alli Sims som alltid hang sammen med Britney før. Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: - Jeg har ikke hatt kontakt med Britney i det siste, sier hennes tidligere nære venn Alli Sims som alltid hang sammen med Britney før. Foto: Stella PicturesVis mer

Trenger desperat en venn

- Jeg kan faktisk ikke komme på noen som er nærme henne nå.

LOS ANGELES (Seher.no): Tobarnsmoren Britney Spears (26) kjemper hardt for å stable livet og karrieren sin på beina igjen, og hun har gjort en god jobb så langt.

Men en ting mangler fremdeles i livet hennes - en god venn å dele sorger og glede med.

Da Britney nylig var ute og spiste middag på en av LAs hotte restauranter og senere slappet av i Thompson Beverly Hills hotellets lounge var det ikke sammen med venninnene, men med to assistenter og hennes mor, Lynne, skriver Life & Style Weekly.

- Det var litt rart. Tidligere tilbragte hun lørdags kveldene på byen sammen med venner. Nå virker det som om hun kun henger sammen med foreldrene og mennesker som er innleid for å passe på henne, sier et øyevitne til bladet.

Og fortsetter:

- Det virket nesten som hun bare spilte glad. Hun kom inn smilende, men det var noe som ikke stemte. Det var trist å se. I det ene øyeblikket lo hun og i det neste stirret hun tomt ut i luften.

De siste gangene popstjernen har feriert har det ikke vært med venninner eller kjærester som tidligere, men med faren og vergen, Jamie Spears. Først lånte de Mel Gibsons hus på Costa Rica i mai, så fløy de sammen til Las Vegas i juni, og nylig ble de observert mens de solte seg sammen.

- Britney ønsker seg desperat en venninne. Hun er lei av å være fanget i huset hele tiden og av å ha faren diltende etter seg, forteller en venn av familien til Life & Style Weekly.

Problemet er bare det at uten foreldrene er Britney så og si alene.

- Jeg kan faktisk ikke komme på noen som er nærme henne nå. Jeg tror Jamie så hva som var i ferd med å skje med henne og derfor kuttet han kontakten med alle hennes tidligere venner. Men det er et veldig ensomt liv for Britney å leve slik.

Hennes tidligere manager, Larry Rudolph, ser også ut til å synes synd på 26-åringen. Han har derfor prøvd å ta kontakt med folk og bedt dem hjelpe henne.

- Hun trenger bare noen å snakke med. Noen hun kan lakke neglene med, sole seg ved bassenget sammen med og gå ut å shoppe med. Det er en ganske trist situasjon slik det er nå og hun trenger hjelp, sier en annen familievenn.

LES OGSÅ: Sjekk Britneys enorme forvandling