- Trenger bare stille opp i trusa én gang

Bildene av Sigrid Bonde Tusvik i undertøyet kommer på trykk uansett hva hun sier.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I vår har igjen nakendebatten vært et hett tema i norske presse etter at Tone Damli viste seg lettkledd i musikkvideoen «Imagine».

Sigrid Bonde Tusvik (32) kastet seg inn i diskusjonen og sa nylig til Dagbladet at hun ikke synes det er så farlig å være naken.  

- Folk blir sure og det er helt i orden, sier Tusvik om kommentarene hun har fått i etterkant av uttalelsen. 

Avisen trykket også bilder av komikeren i bare undertøyet, og selv om Sigrid ikke synes det er så farlig å kaste klærne har hun ingen planer om flere nakenstunt. 

- Nei, trikset er at hvis du har stilt opp én gang, så kommer det nakenbildet på trykk uansett hva du sier. Du trenger bare stille opp i trusa én gang, sier hun til Seoghør.no.

Snart er 32-åringen tilbake i en ny sesong av TV2s humorhit «Torsdag kveld fra Nydalen». Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson har sluttet i serien, og istedet gjør Henriette Steenstrup comeback. Komikerne får også Jan Gunnar Røise med på laget til høsten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - En rumpesmell får jeg tåle  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer