Khloé Kardashian:

«Trenger at dette skjer!»

Setter fart på spekulasjonene.

I SØKELYSET: Khloé Kardashian har de siste årene stått for flere overskrifter om sitt kjærlighetsliv. Foto: Doug Peters/ Pa Photos/NTB
I SØKELYSET: Khloé Kardashian har de siste årene stått for flere overskrifter om sitt kjærlighetsliv. Foto: Doug Peters/ Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tiden ruller andre sesong av realitysuksessen «The Kardashians» over skjermene, og seerne har med det fått et innblikk i Khloé Kardashians (38) situasjon etter skandalebruddet med basketstjernen Tristan Thompson (31).

Den nybakte tobarnsmoren lever tilsynelatende singellivet, men nå har realityprofilen mulig en ny mann i kikkerten.

Romanseryktene oppsto da Kardashian og «365 days»-stjernen Michele Morrone (31) ble observert sammen lørdag både under og etter et Dolce & Gabbana-show under moteuken i Milano. Det melder E! News.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien fikk mye kritikk etter premieren av deres nye serie, og det var spesielt én detalj som skapte reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Danset tett

Under showet satt TV-stjernen og skuespilleren ved siden av hverandre, og etter motevisningen delte Morrone et bilde på Instagram-story, der han hadde et godt tak rundt Kardashians midje.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

I tillegg publiserte en fan en snutt på Instagram-story av de to som danset tett på en etterfest, skriver E! News.

Instagram-brukeren Norisblackbook, som stadig kommer med humoristiske stikk til realityfamilien, er blant de som har publisert bildet av stjernene.

I kommentarfeltet håper flere at de to har noe på gang.

«Vi trenger at dette skjer», lyder en kommentar under bildet.

«Jeg er for denne seieren! Hold Khloé fornøyd!», skriver en annen, mens andre har lagt igjen hjerter.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Morrone og Kardashian har hittil ikke svart på E! News henvendelser.

Kardashians kjærlighetsliv har fått stort fokus blant fansen de siste årene. Før tobarnsmoren annonserte at hun og ekskjæresten Tristan Thompson ventet sitt andre barn via surrogati, ble det kjent at Thompson også ventet barn med Maralee Nichols.

Oppdrar sønnen sammen

I sesongpremieren av TV-seriens andre sesong åpner Kardashian seg om hvordan det har vært å stå i en mediestorm i en sårbar periode.

Hun understreker at hun fikk vite om ekskjærestens andre kommende baby etter at de selv hadde bestemt seg for å utvide familien.

- Jeg vil ikke at noen skal tro at jeg gjorde dette etterpå. Hvorfor ville jeg hatt barn med noen som nettopp fikk en baby med en annen?

Kardashian og Thompson har datteren True (4) i tillegg til en sønn (1 md.) de foreløpig ikke har avslørt navnet på.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Selv om partene trolig ikke skal satse på kjærligheten med hverandre igjen, skal de, ifølge en representant for Kardashian, begge være delaktig i å oppdra deres felles sønn.

LES OGSÅ: Vil ansette familiemekler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer