Kim Kardashian:

- Trenger å være alene

Realitystjernen ble nylig singel igjen.

LEDIG PÅ MARKEDET: Kim Kardashian nyter for tiden singellivet. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
LEDIG PÅ MARKEDET: Kim Kardashian nyter for tiden singellivet. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Etter ni måneder som kjærester ble det i begynnelsen av august kjent at forholdet mellom Kim Kardashian (41) og Pete Davidson (28) var over.

Årsaken til bruddet skal ha vært krevende timeplaner, samt den lange avstanden mellom Kardashian i California og Davidson i New York, ifølge blant andre E! News.

Mens TV-stjernen blir nødt til å oppholde seg mesteparten av tiden i Los Angeles med sine fire barn North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3), har komikeren vært opptatt med prosjekter både i Australia og New York.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Nei til datingapper

Nå åpner firebarnsmoren seg om hvilke tanker hun har for kjærligheten fremover. Det melder People.

Mandag gjestet Kardashian TV-programmet «Live With Kelly og Ryan» og på spørsmål om hva slags mann hun ser for seg selv sammen med, svarte hun:

- Absolutt ingen.

41-åringen gjorde det klart at hun ikke har hastverk med å komme seg ut i datinglivet igjen og forklarte at datingapper ikke er et alternativ for henne.

DOBBELTGJENGER: Hvor enn hun går, får hun høre at hun ligner på Kim Kardashian. Vis mer

Hun innrømmet derimot at hun har vurdert muligheten for å prøve å treffe noen som ikke tilhører underholdningsbransjen.

- Jeg har sagt tidligere at jeg kanskje burde prøve å date en lege eller en forsker. Så kanskje en gjeng med advokater eller forskere ville ta kontakt, men jeg er bare ikke klar ennå, delte hun, ifølge nettstedet.

Videre fortalte TV-stjernen at hun ikke kunne se for seg å dra på et stevnemøte med noen i offentligheten, men at det i så fall måtte bli ordnet på en avslappet og uformell måte hjemme hos en venn av henne.

- Jeg er ikke på utkikk etter noen. Jeg tror bare jeg trenger å være alene å fokusere på å fullføre skolen. Og å tilbringe tid med barna mine, la hun til.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien fikk mye kritikk etter premieren av første sesong av «The Kardashians», og det var spesielt én detalj som skapte reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Eksen delte falskt dødsbudskap

Det var i februar 2021 at nyheten om at Kardashian hadde søkt om skilsmisse fra rapperen Kanye West (45) kom. Bruddet kom etter nesten syv års ekteskap.

Samme høst ble det kjent at firebarnsmoren hadde funnet lykken på ny med Pete Davidson, og det tok ikke lang tid før West begynte å uttrykke sin forakt for ekskonas nye flamme i sosiale medier.

Etter at bruddet mellom Kardashian og Davidson ble kjent gjorde han nok en gang narr av komikeren ved å erklære ham «død».

Det var i et innlegg på sin egen Instagram-profil at artisten kom med det falske dødsbudskapet. Der delte han et bilde av en forfalsket New York Times-forside, hvor det sto følgende:

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som fikk seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

«Skete Davidson død, 28 år gammel», meldte blant annet Rolling Stones.

Innlegget har i etterkant blitt slettet.

Kanye West kalte Davidson for «Skete» gjennom hele sin veldig offentlige enveis-krangel med komikeren. Ifølge Urban Dictionary har «Skete» flere betydninger - ingen av de spesielt pene, blant annet følgende:

«En bleik, tynn, hvit fyr som ligger med eksen din».

LES OGSÅ: Brudd måneder etter fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer