Armie Hammer:

- Trenger å fokusere på meg selv og min helse

Armie Hammer tar noen steg tilbake etter at en ny anklage nådde overflaten forrige måned.

TREKKER SEG TILBAKE: Armie Hammer sier han vil fokusere på helsen sin, for familiens skyld. Foto: REX/NTB
TREKKER SEG TILBAKE: Armie Hammer sier han vil fokusere på helsen sin, for familiens skyld. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert

De siste månedene har vært langt fra enkle for skuespiller Armie Hammer (34). Stjernen har nemlig blitt målskive for en rekke anklager, deriblant at han er kannibal og voldtektsmann.

Det første stammer fra et knippe angivelige skjermbilder, som viser flere meldingsutvekslinger på Instagram hvor vedkommende omtaler seg selv som kannibal. Det blir hevdet at meldingene stammer fra Hammer, som selv har omtalt anklagene som «bullshit».

I mars ble det også kjent at politiet i Los Angeles har åpnet en etterforskning mot 34-åringen, etter at en kvinne hevdet å ha blitt voldtatt av skuespilleren, ifølge People. Hammers advokat har senere gått ut på vegne av ham og kalt anklagene grunnløse.

I kjølvannet av det hele har Hammer nå valgt å trekke seg fra et fremtidig prosjekt.

Trenger pusterom

I en uttalelse gjengitt av Variety kunngjorde Hammer på fredag at han trekker seg fra Broadway-forestillingen «The Minutes». Forestillingen skulle opprinnelig gå av stabelen i mars i fjor, men grunnet pandemien er den nå ventet å være utsatt til senere i år.

Da vil derimot ikke Hammer være å se på scenen.

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres er tilbake på skjermen etter en turbulent sommer, og starter sendingen med å forklare noen av anklagene som har blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

«Jeg har elsket hvert sekund mens jeg jobbet med «Ten Minutes» sammen med familien jeg har fått fra Steppenwolf. Men, akkurat nå trenger jeg å fokusere på meg selv og min helse, for familiens skyld. Av den grunn kommer jeg ikke tilbake til Broadway med denne produksjonen.», sier han i en uttalelse.

Det hele bekreftes også av produsentene, som ifølge Variety sier at Hammer fortsetter å være en verdsatt kollega for de som har arbeidet med ham på og av scenen på forestillingen.

«Vi ønsker ham kun det beste og respekterer avgjørelsen», sier de videre.

Trakk seg fra film

Dette er ikke den eneste jobben «Call Me By Your Name»-stjernen har sett seg nødt til å gi opp. I en uttalelse til E Online tidligere i år, kunngjorde han at han ikke lenger kommer til å spille inn den kommende filmen «Shotgun Wedding» sammen med Jennifer Lopez (51), som for tiden er under innspilling.

I samme uttalelse kom han også kort inn på kannibal-anklagene som herjet på tidspunktet.

- Jeg svarer ikke på disse «bullshit»-anklagene, men på bakgrunn av de onde og falske angrepene mot meg på nettet, kan jeg ikke med god samvittighet dra fra barna mine i fire måneder for å spille inn en film i Den dominikanske republikk. Lionsgate støtter meg for dette, og jeg er takknemlig for det, sa han den gang.

FORELDRE: Armie Hammer ønsket å prioritere barna han deler med ekskona Elizabeth Chambers, fremfor å spille inn film. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB
FORELDRE: Armie Hammer ønsket å prioritere barna han deler med ekskona Elizabeth Chambers, fremfor å spille inn film. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB Vis mer

Ekskona brøt stillheten

Hammer har nemlig to barn med ekskona Elizabeth Chambers (38). Det var i fjor sommer det ble kjent at paret hadde brutt sitt ti år lange ekteskap, og kun et halvt år senere fikk Hammer altså alvorlige anklager rettet mot seg.

Chambers har selv tatt bladet fra munnen, og hun holdt ikke igjen på ordene.

«I flere uker har jeg forsøkt å fordøye alt som har skjedd. Jeg er sjokkert, sønderknust og ødelagt, men når jeg skyver min egen hjertesorg til side, så lytter jeg, og jeg vil fortsette å lytte og opplyse meg selv om disse sensitive sakene», skrev Chambers på Instagram, og la til at hun ikke var klar over hvor lite hun visste.

«Jeg støtter alle ofre for mishandling og vold og oppfordrer alle som har opplevd denne smerten til å søke den hjelpen man trenger for å helbredes», fortsatte hun.

LES OGSÅ: Deler gladnyhet ett år etter tragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer