Noah Vasstrand:

- Trenger å bli strammet opp

Denne måneden skal Noah inn i militæret. Det innrømmer han at han trenger.

MILITÆRET: Senere denne måneden skal Noah Vasstrand inn i militæret. Det gleder han seg stort til. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
MILITÆRET: Senere denne måneden skal Noah Vasstrand inn i militæret. Det gleder han seg stort til. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Denne måneden har den nye sesongen av «Funkyfam» premiere på TV 2. Der får seerne følge treningsinfluenser Jørgine Massa Vasstrand (31), også kjent som «Funkygine», ektemannen Morten Sundli (30) og barna, moren Trude (56), samt tvillingene Emil og Silas (23), og lillebror Noah Menozzi Vasstrand (18).

For sistnevnte er premieren på sesong to imidlertid ikke det eneste som skjer denne måneden.

View this post on Instagram

Svalbard🙌🏽

A post shared by Noah Menozzi Vasstrand (@noahvasstrand) on

Han skal nemlig snart inn i militæret, og da han snakket med Se og Hør i forbindelse med premieren, kunne han fortelle at han gleder seg stort.

- Jeg gleder meg. Jeg tror det blir en stor utfordring for meg, og jeg har på mange måter veldig godt av det, forteller han.

GLEDER SEG: Noah Vasstrand gleder seg til tiden i militæret, og forteller at det trengs. Foto: TV 2 / Fredrik Arff
GLEDER SEG: Noah Vasstrand gleder seg til tiden i militæret, og forteller at det trengs. Foto: TV 2 / Fredrik Arff Vis mer

Følelsene utenpå kroppen

Yngstebroren innrømmer nemlig at håpet om å bli mer disiplinert står høyt. Det er også noe han håper å kunne dra nytte av senere i livet.

- Forhåpentligvis lærer jeg mye, spesielt å håndtere autoritetspersoner og bli mer disiplinert. Jeg tror jeg får mye godt ut av det, og senere i livet tror jeg militæret får store fordeler, sier han.

Han, i likhet med resten av Funky-familien, er godt kjent for sitt temperament. Når Se og Hør snakker med 18-åringen, innrømmer han også at han er en fyr med mye følelser.

- Jeg har alle følelsene utenpå kroppen. Det kommer jo på godt og vondt. Når jeg er glad er jeg ekstremt glad, og når jeg er sint er jeg ekstremt sint. Jeg vil nok si at det er oftere jeg mister hodet enn Emil og Silas, sier han.

SINT: Det blir amper stemning i «Funkyfam» når Jørgine besøker moren sin i Ålesund. Video: TV 2 Sumo/Rød Løper Vis mer

- Trenger å bli strammet opp

Det er også grunnen til at han nå har innsett at han trenger litt militær oppstramming.

- Jeg må nok innrømme at jeg trenger å bli strammet opp. Hvis jeg skal begynne å studere en dag, så tror jeg militæret vil hjelpe meg med å bli flinkere til å holde hodet og motet oppe, forteller 18-åringen.

- Hva får deg til å bikke over?

- Det er når jeg får beskjeder om at jeg må gjøre ting, og det er jo en av grunnene til at jeg vil inn i militæret. Det er noe jeg må bli flinkere på, og som jeg vet kommer til å bli en utfordring hvis jeg ikke lærer meg å håndtere det, avslutter han.

TEMPERAMENT: «Farmen Kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen ønsker å se Jørgine «Funkygine» Vasstrand i programmet sitt. Det skjer trolig ikke med det første. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Stolt av lillebror

I november i fjor fylte Noah 18 år, og ble dermed myndig. I mai gikk han ut fra videregående, og selv om russetiden ikke ble helt som forventet, er han tydelig på at han nå gleder seg stort til det som kommer.

I forbindelse med semifinalen i fjorårets utgave av «Skal vi danse», der «Funkygine» kom seg videre til finalen, var storesøster åpen om om at hun slettes ikke var bekymret for den yngste broren.

- Noah er så veldig snill og grei. Han er egentlig litt som meg, engstelig for mye, så han er aldri i farlige situasjoner, sa Jørgine den gang.

- Jeg er superstolt over Noah, den han er og den han har blitt. Han er kjemperaus, super-inkluderende og veldig ærlig fyr, så jeg er veldig stolt av ham, fortalte hun videre.

LES OGSÅ: - Er veldig ærlig, så det blir nok litt vanskelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer