Trener yoga med datteren

Slik kommer trebarnsmoren Vibeke Klemetsen tilbake i form etter fødselen.

FINNER FORMEN: Vibeke Klemetsen ble mor for tredje gang i februar og kommer tilbake i form med sunt kosthold og yoga.  Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no
FINNER FORMEN: Vibeke Klemetsen ble mor for tredje gang i februar og kommer tilbake i form med sunt kosthold og yoga. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar ble modell og programleder Vibeke Klemetsen (36) mor for tredje gang da hun fikk lille Leona sammen med kjæresten Thomas Weeden.

Den flotte trebarnsmoren er lidenskapelig opptatt av trening og sunt kosthold som hun skriver mye om på bloggen sin. Til Seoghør.no forteller Vibeke at hun ikke får så mye tid til seg selv lenger, men at hun prøver å komme tilbake i form.

- Det er veldig travelt med tre barn. Det er hektiske dager med liten tid til meg selv, men jeg prøver å hente overskudd ved å spise sunt og trene, sier hun.

Klemetsen er spesielt interessert i yoga og det hender ofte at hun tar med seg sin lille datter på trening.

- Hun er ofte med når jeg trener yoga. Fysisk er jeg ikke der jeg ønsker ennå, men jeg er på vei tilbake i form.

36-åringen har trent under svangerskapet og var til og med deltager i kjendisversjonen av «71 grader nord» med lille Leona i magen. 

bloggen sin skriver hun at må minne seg selv på å trene og at hun får mer overskudd etter øktene.

«Jeg gir meg selv denne påminnelsen om å være tilstede, til å puste og til å løsne litt på kroppen som har en tendens til å stivne både pga amming, lange trilleturer og litt stress. Leona var en engel og lå ved siden av meg og sov gjennom hele timen.»

Fra før har paret sønnen Liam Texas, i tillegg har Vibeke datteren Sophia (12) med eks-mannen Daniel Franck. 


Mandag ettermiddag hadde trebarnsmoren og kjæresten fått barnevakt da de koste seg på hagefest på den britiske ambassaden i anledning dronning Elizabeths diamantjubileum.

- Fest er egentlig det siste man får tid til med tre barn, men det var veldig hyggelig å være her i dag, sier Vibeke som fant tonen med blant andre Trude Mostue og Marte Krogh.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han har tatt på barnevognen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer