- Trener mer enn OL-utøvere

Halvveis i konkurransen merker Kim-Daniel Sannes hva all dansingen gjør med kroppen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag ble Kim-Daniel Sannes (27) og hans dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud (27) stemt frem som kveldens beste par av juryen i «Skal vi danse», og ble belønnet med 38 poeng for sin paso doble.

- Vi har jobbet hardt og vi er superfornøyd. Paso var veldig krevende og det har vært en tøff uke. Det passer energien min veldig godt. Jeg fikk lov å være matador og det var gøy, sier Sannes til Seoghør.no.

KVELDENS BESTE: Kim-Daniel og Elena ble belønnet med 38 poeng fra dommerne for sin paso doble.  Foto: FameFlynet Norway
KVELDENS BESTE: Kim-Daniel og Elena ble belønnet med 38 poeng fra dommerne for sin paso doble. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Skuespilleren har ADHD og har tidligere fortalt at han ikke tar medisin under programmet og at han får utløp for masse energi under dansen. All energien har ført til gode resultater på dansegulvet.

- Jeg merker veldig godt at konkurranseinnstinktet har satt inn hos alle sammen. Og det gjør konkurransen enda mer spennende.

Danseparet trener syv dager i uken og all fokus er på prestasjonen på parketten. Skuespilleren merker at de fysiske utfordringene gir resultater og fortalte blant annet under sending at rumpa har blitt mer spretten.

- Jeg har alltid vært en aktiv gutt, men dette er hinsides. Ikke en gang OL-utøvere trener slik vi gjør nå, så dette er «way beyond all sanity». Det går fint med kroppen, men når vi trener så aktivt så kjenner vi det jo. Vi har ingen hviledager og det gir fantastiske resultater.

Det var Venke Knutson og Egor Filipenko som måtte forlate konkurransen lørdag kveld etter å ha havnet i danseduell med Kathrine Sørland og Tom Erik Nilsen.

LES OGSÅ: - Jeg ble sjalu

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer