TRENER SOM EN GAL: - Fergie har lagt seg i beinhard trening, for å få den perfekte kroppen. Hun tror dette vil stoppe mannen hennes fra å være utro med andre kvinner, sier en kilde til National Enquirer.
TRENER SOM EN GAL: - Fergie har lagt seg i beinhard trening, for å få den perfekte kroppen. Hun tror dette vil stoppe mannen hennes fra å være utro med andre kvinner, sier en kilde til National Enquirer.Vis mer

- Trener for å redde ekteskapet

Nå trener Fergie som aldri før!

SEHER.NO: Det er ikke rart at Fergies (34) selvtillit fikk en knekk, da det i fjor kom frem at hennes mann - "Las Vegas"-stjernen Josh Duhamel (36) - hadde vært utro med en stripper.

- Fergies selvtillit ble sterk svekket da hun fant ut at Josh hadde vært utro. Nå kjemper hun for å komme seg i sitt livs beste form, avslører en kilde til National Enquirer.

Fergie og Josh giftet seg i januar i fjor. Etter de to opplevde problemer i forholdet over lang tid, ble det fremsatt påstander om at Duhamel hadde vært utro med en stripper.

Nå har altså sangerinnens usikkerhet ført til at hun har startet å trene som en gal.

- Fergie har lagt seg i beinhard trening, for å få den perfekte kroppen. Hun tror dette vil stoppe mannen hennes fra å være utro med andre kvinner, sier en kilden.

Ikke bare trener hun hardt, men hun skal også være klar for å legge seg under kniven, melder kigind.com

- Fergie mener en perfekt kropp er den beste hevnen. Og det er altså grunnen til at hun nå trener som aldri før.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  
 
LES OGSÅ: De sulter seg til døde