HELSEGUIDE: I åtte år har Helene Sandvig guidet oss i helseverdenen, men hun er ikke fanatisk selv og koser seg gjerne med potetgull. Foto: NRK
HELSEGUIDE: I åtte år har Helene Sandvig guidet oss i helseverdenen, men hun er ikke fanatisk selv og koser seg gjerne med potetgull. Foto: NRKVis mer

Tren foran tv-en!

Engasjerte Helene Sandvig har gode råd til tv-slavene.

SEHER.NO: I helseprogrammet "Puls" på NRK hjelper Helene Sandvik (39) nordmenn i alle aldre med å mestre hverdagen sin, ved å gi tips om alt fra trening til vitaminer.

I et intervju med det nye tv-bladet PÅ TV bringer hun gode tips til TV-slaver som elsker å zappe på sofaen.

- Det er jo mange øvelser man kan gjøre, ler hun.

- Knipe rumpa... Kanskje fylle litt vann i den brusflaska. og så kan man jo ta noen sit ups mens man ser på tv.

Helene debuterte i "Puls" allerede i 1999. Tre ganger har hun gitt førerstolen til andre, henholdsvis Vera kvaal, Anbjørg Sætre Håtun og Kjesti Mo. Fellesnevneren for de fire jentene er at de er pene, slanke og sunne.

- Jeg tenker ikke på at jeg må holde meg i form fordi jeg er programleder for "Puls". Og jeg tenker ikke over hva jeg putter i handlekurven når jeg er i butikken, så hvis noen ser at jeg kjøper en pose potetgull og en six pack med øl, så er det greit, sier hun til PÅ TV.

Selv om:

- ... det er sikkert noen som tolker det i den andre retningen også, som tenker  at "det er lett for dem å si, de er jo så slanke og det har gått dem så vel".

LES OGSÅ: Gwyneth selger treningstips