<strong>POPULÆR:</strong> Tulisa Contostavlos har fått mye oppmerksomhet etter at hun ble «X Factor»-dommer, men det er nok ikke all oppmerksomheten som er like velkommen... Foto: All Over
POPULÆR: Tulisa Contostavlos har fått mye oppmerksomhet etter at hun ble «X Factor»-dommer, men det er nok ikke all oppmerksomheten som er like velkommen... Foto: All Over Vis mer

Trekkes inn i ny sex-skandale

En ny nettvideo skaper trøbbel for den kvinnelige TV-stjernen Tulisa Contostavlos.

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Tulisas siste musikkvideo-innspilling nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Tulisa Contostavlos (23) har fått mange fans etter at hun fikk jobben som programleder for den britiske versjonen av TV-programmet «X Factor».

Men med suksessen følger også uønsket oppmerksomhet. For to år siden ble flere pornoselskaper tilbudt en sex-film, som selgeren hevdet inneholdt flere intime scener med 23-åringen.

Den gangen avviste Tulisa påstandene som «falskneri», men nå truer en ny sex-video med å gjøre livet surt for artisten.

Mandag skal en internettside ifølge The Sun ha lagt ut en video til salgs, som skal vise Tulisa i intime scener med en mann.

Etter kort tid skal siden ha blitt satt ut av drift, men videoen skal allerede ha rukket å spre seg med lynets hastighet.

Tulisa - som etter planen skal være med i en ny sesong med «X Factor» i Storbritannia til høsten - har foreløpig ikke kommentert om det er henne i den nye sexvideoen eller ikke.

Dersom ryktene stemmer, er hun den foreløpig siste i en lang rekke med kjendiser som har opplevet at private nakenbilder og videoklipp har havnet på nettet.


Tidligere denne måneden havnet blant annet en sexvideo med TV-stjernen Hulk Hogan på nettet mot hans vilje, mens «Glee»-skuespilleren Heather Morris mistet kontroll over private nakenbilder fra sin mobiltelefon, da den ble hacket.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ser i hvert fall bra ut[obj:media:10917]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer