ANGRER: Kate Major anklaget kjæresten Michael Lohan for å ha truet henne med kniv, men kort tid etter trakk hun anklagene.  Foto: All Over Press
ANGRER: Kate Major anklaget kjæresten Michael Lohan for å ha truet henne med kniv, men kort tid etter trakk hun anklagene. Foto: All Over PressVis mer

Trekker tilbake kniv-anklagene

Michael Lohans kjæreste innrømmer at hun løy på Twitter.

SEOGHØR.NO: Mandag hevdet Kate Major (30) at kjæresten Michael Lohan (53) truet henne med kniv i parets bolig i Florida.

Michael Lohan er kjent som den skandaleombruste faren til Hollywoodstjernen Lindsay Lohan.

Kate raste mot kjæresten på Twitter og hevder hun låste seg inne på soverommet for å beskytte seg selv og parets ett år gamle sønn Landon mens Michael sto utenfor med kniv og prøvde å knuse døren.

Nå angrer hun og trekker tilbake de alvorlige anklagene. Major hevder det var frykt som fikk henne til å angripe kjæresten i flere Twitter-meldinger.

UTLEVERER SEG SELV: Lindsay Lohan har hatt et anstrengt forhold både til sin far Michael og moren Dina. Her er familien avbildet i 2003. Foto: All Over Press
UTLEVERER SEG SELV: Lindsay Lohan har hatt et anstrengt forhold både til sin far Michael og moren Dina. Her er familien avbildet i 2003. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg twitret dessverre mens følelsene mine var sterke at Michael truet meg med kniv; dette stemmer ikke.- Jeg skrev ut fra frykt for at han skulle ta sønnen min fra meg. Vær så snill og respekter vårt privatliv i denne vanskelige tiden, sier Major i en pressemelding.

Prøvde å ta sitt eget liv

Kilder nettsiden TMZ har snakket med hevder at det var Michael som ringte til politiet, fordi Kate oppførte seg merkelig og låste seg inne sammen med sønnen. Ingen ble arrestert under opptrinnet.

Både Michael og Kate har en historie med rusmisbruk bak seg, og Lindsays far skal ha fortalt politiet at Kate var full og at det var han som fryktet for sønnens liv.

Michael hevder Kate prøvde å ta livet av seg i helgen og vil ifølge TMZ forsøke å få full omsorgsrett hvis ikke Kate søker hjelp mot misbruket.

LES OGSÅ: Fraktet til sykehus i all hast