Trekker sexanklagene mot Travolta

Mannen som hevder han ble trakassert på lugaren, har ikke råd til å kjempe mot stjernen i retten.

LETTET: Mannen som hevdet å ha blitt antastet av John Travolta på et cruiseskip, har nå trukket anklagene og dropper søksmålet.  Foto: All Over Press
LETTET: Mannen som hevdet å ha blitt antastet av John Travolta på et cruiseskip, har nå trukket anklagene og dropper søksmålet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor ble John Travolta (58) hovedpersonen i en av årets største kjendisskandaler, da en mann anklaget skuespilleren for å ha oppført seg svært upassende og tilbudt ham over 70.000 kroner for sex. 

Fabian Zanzi heter den tidligere cruiseskiparbeideren, som jobbet på en båt i Karibia for tre år siden.

Der var John Travolta til stede, og skal ifølge rettsdokumentene ha kommet inn på lugaren, og klaget over nakkesmerter. Senere skal skuespilleren ha åpnet badekåpen sin, helt naken, og holdt Fabian mot sin vilje, skriver Fox News.

Zanzi saksøkte Travolta for det han mener var upassende oppførsel. Men nå har han ifølge Radaronline droppet søksmålet fordi utgiftene ble for kostbare. 

- En cruiseskip-medarbeider som hevdet Travolta tilbød ham penger mot sex har droppet søksmålet mot skuespilleren fordi kampen gikk inn i en svært dyr fase, skriver nettsiden. 

Flere menn sto i fjor frem og hevdet at skuespilleren hadde oppført seg svært upassende. Travolta skal ha inngått forlik med noen av mennene og andre skal ha droppet søksmål.  

Homseryktene har svirret rundt skuespilleren John Travolta siden han slo igjennom som discodanser i 1970-tallsfilmen «Saturday Night Fever». Og det var i mars i fjor at sexanklagene begynte å hagle. 

Anklagene om homofili kommer ikke bare fra folk som ønsker å tjene penger i en rettssak. Tobarnsfarens tidligere kamerat og angivelig elsker Doug Gotterba har gått ut med mange intime detaljer om forholdet han skal ha hatt til skuespilleren.  

Travolta er gift med Kelly Preston, som har støttet mannen gjennom den tøffe tiden.LES OGSÅ: Travolta seiret i skandale-søksmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer