Atle Antonsen:

Trekker seg

Blir ikke lenger å se i programmet «Kongen befaler».

TREKKER SEG: Atle Antonsen trekker seg «Kongen befaler». Her er han med kollegaene Janne Formoe, Henrik Elvestad, Kristine Grændsen og Olli Wermskog. Foto: Morten Eik / Se og Hør
TREKKER SEG: Atle Antonsen trekker seg «Kongen befaler». Her er han med kollegaene Janne Formoe, Henrik Elvestad, Kristine Grændsen og Olli Wermskog. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Lørdag formiddag blir det kjent at Atle Antonsen (53) trekker seg fra «Kongen befaler». Det melder NRK.

Antonsen har gjennom alle sesongene vært «kongen» i humorprgrammet på Discovery +, men nå er det imidlertid slutt.

Beskjeden kommer etter det tidligere denne uka ble kjent at han var anmeldt for rasisme og hatefulle ytringer mot samfunnsdebattant og forfatter Sumaya Jirde Ali (25).

- Atle Antonsen trekker seg fra ny sesong av «Kongen befaler», og en nyinnspilt julespesial av programmet vil ikke sendes som planlagt, forteller Hanne McBride, kommunikasjonsdirektør i Discovery.

POLITIANMELDT: Tirsdag 15. november ble det kjent at samfunnsdebattant og forfatter Sumaya Jirde Ali (25) har politianmeldt komiker og TV-profil Atle Antonsen (53) for grov rasisme og bruk av fysisk makt mot henne på et utested i Oslo. Vis mer

- Atle har vært åpen med oss og offentligheten om at han ønsker å ta noen nødvendige runder med seg selv. Vi er enige om at det ikke er riktig at han samtidig er på jobb for oss, og at jobben med å finne ny programleder for vårens sesong av Kongen befaler nå påbegynnes, fortsetter hun, og røper med det at det vil komme flere sesonger av humorprogrammet.

Hun legger samtidig til at Antonsen vil være å se på Discoverys kanaler fremover.

- Han har spilt roller i tidligere sendte julekalendere som ligger på Discovery+ og som vil sendes på TVNorge i desember. Dette er svært populære julekalendere, der Atle i hver av dem har spilt én av veldig mange karakterer.

Atle Antonsen ble et tema under torsdagens innspilling av Nytt på Nytt. Vis mer

- Vi mener disse kalendrene skal kunne være en del av juletradisjonen for de seerne som ønsker det. Samtidig har vi forståelse for at det for mange vil være umulig å kose seg med dem på samme måte i år som i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer