«Skal vi danse»:

Trekker seg

Den kjente TV 2-profilen takker for seg som følge av nakkeprolaps.

FERDIG: Egor Filipenko er ferdig i årets «Skal vi danse». Foto: Thomas Andersen / TV 2
FERDIG: Egor Filipenko er ferdig i årets «Skal vi danse». Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Egor Filipenko (34) gjorde i år comeback på dansegulvet i anledning «Skal vi danse: all stars». Nå må han imidlertid legge danseskoene på hyllen og tre av parketten. Den kjente proffdanseren har den siste uken slitt med smerter i nakken som følge av nakkeprolaps.

I en pressemelding utsendt av TV 2 kommer det frem at Filipenko må trekke seg etter å ha snakket med både lege og støtteapparat.

Han har vært Katrine Moholts (49) dansepartner denne sesongen.

- Jeg er ikke en person som gir meg og har virkelig gjort alt jeg kunne for å fortsette å danse med Katrine, men siden torsdag i forrige uke har jeg hatt konstante smerter. Dette var det siste jeg ville, men nå gikk det dessverre ikke lenger, sier Filipenko

RØK UT: Martine Lunde røk ut av Skal vi danse og svarer om frieri-hinting. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Ny partner

Selv om han trekker seg blir Moholt værende igjen i det populære programmet. Hun får ifølge TV 2 en ny dansepartner i Tarjei Svalastog (23).

Han har vært med tidligere i sesongen og ble slått ut forrige uke med Martine Lunde (26).

- Det er fryktelig trist at Egor nå er blitt skadet, etter at vi har trent timevis hver dag i åtte uker sammen. Vi har hatt det så morsomt på hver eneste trening, og Egor har vært en fantastisk lærer og venn, som jeg er så glad i, sier Moholt, og legger videre til:

SLIKKET: Det ble en het dans mellom Aleksander Hetland og Helene Spilling i «Skal vi danse». Video: TV 2. Repoter: Luna Lea Vis mer

- Jeg ønsker han riktig god bedring og håper han blir frisk fort. Samtidig er jeg veldig glad for at Tarjei har lyst til å fortsette reisen sammen med meg. Det blir spennende for oss begge, å finne kjemien og bli samdanset bare på noen få dager. Tarjei er rågod, så jeg har troen. På lørdag danser vi rumba for Egor.

Gleder seg

Svalastog gleder seg også til å fortsette dansehøsten med Moholt, men understreker at han tar over med blandede følelse ettersom Filipenko er skadet.

- Jeg gleder meg til å fortsette i «Skal vi danse: all stars» sammen med Katrine. Egor har tidligere vært dansetreneren min, og nå overtar jeg hans prosjekt med ydmykhet. Det er trist når noen må avbryte på grunn av skade og jeg ønsker han masse god bedring, sier han.

Også TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, syns det er leit at Filipenko må trekke seg.

- Vi synes det er utrolig synd for både Egor og Katrine at han nå må gi seg i «Skal vi danse: all stars», men det var ikke forsvarlig for ham å fortsette. Helsen kommer selvsagt først, og det viktigste er at han nå blir helt bra igjen. Vi ønsker å takke Egor for fantastisk innsats, og ønsker ham riktig god bedring. Og så er vi selvsagt veldig glade for at Tarjei er sporty og går inn som ny dansepartner for Katrine på kort varsel, sier Haldorsen.

LES OGSÅ: Vil ikke svare på dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer