«Skal vi danse»:

Trekker seg

Den kjente TV 2-profilen takker for seg som følge av nakkeprolaps.

FERDIG: Egor Filipenko er ferdig i årets «Skal vi danse». Foto: Thomas Andersen / TV 2
FERDIG: Egor Filipenko er ferdig i årets «Skal vi danse». Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Egor Filipenko (34) gjorde i år comeback på dansegulvet i anledning «Skal vi danse: all stars». Nå må han imidlertid legge danseskoene på hyllen og tre av parketten. Den kjente proffdanseren har den siste uken slitt med smerter i nakken som følge av nakkeprolaps.

I en pressemelding utsendt av TV 2 kommer det frem at Filipenko må trekke seg etter å ha snakket med både lege og støtteapparat.

Han har vært Katrine Moholts (49) dansepartner denne sesongen.

- Jeg er ikke en person som gir meg og har virkelig gjort alt jeg kunne for å fortsette å danse med Katrine, men siden torsdag i forrige uke har jeg hatt konstante smerter. Dette var det siste jeg ville, men nå gikk det dessverre ikke lenger, sier Filipenko

Ny partner

Selv om han trekker seg blir Moholt værende igjen i det populære programmet. Hun får ifølge TV 2 en ny dansepartner i Tarjei Svalastog (23).

Han har vært med tidligere i sesongen og ble slått ut forrige uke med Martine Lunde (26).

- Det er fryktelig trist at Egor nå er blitt skadet, etter at vi har trent timevis hver dag i åtte uker sammen. Vi har hatt det så morsomt på hver eneste trening, og Egor har vært en fantastisk lærer og venn, som jeg er så glad i, sier Moholt, og legger videre til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer