Carola Häggkvist:

Trekker seg

- Helse og velvære vil alltid gå først.

SA STOPP: Tirsdag ble det klart at Carola Häggkvist trekker seg fra den svense versjonen av«Skal vi danse». Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB
SA STOPP: Tirsdag ble det klart at Carola Häggkvist trekker seg fra den svense versjonen av«Skal vi danse». Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske artisten Carola Häggkvist (54) har denne våren vært å se i den svenske versjonen av «Skal vi danse», «Let's Dance».

Nå har hun imidlertid valgt å trekke seg, grunnet sykdom. Det melder svenske Aftonbladet.

Tirsdag ble nemlig TV 4 opplyst om at en av programmets aller største stjerner velger å forlate konkurransen. De bekrefter også til den svenske avisen at hun trekker seg grunnet medisinke grunner.

- Vi er utrolig lei oss for at dette skjer, men samtidig går helse og velvære alltid først. Beslutningen er tatt i samråd med hele produksjonen. Det er av medisinske grunner, så det er klokt å avbryte for at man skal kunne få det bra igjen, rett og slett, sier programleder Petra Mede til TV4 Nyheterna.

Hun legger også til at det er svært kjedelig at en så stor stjerne trekker seg.

Amadeus Søgaard, sønnen til Runar Søgaard og Carola Häggkvist, har blitt en voksen mann. Sjekk hvordan han ser ut i dag! Vis mer

Helt siden 54-åringen var med i den svenske versjonen av «Hver gang vi møtes» i 2014, «Så mycket bättre», har hun slitt med et vondt kne.

Den gang skadet hun seg da deltakerne skulle spille en cricket-kamp for gøy, og en overivrig Carola slang seg over en trepinne med kneet først. Det er ikke kjent om kneet er årsaken til at hun nå trekker seg.

Carola har foreløpig ikke uttalt seg om nyheten.

Imponert

Artistens dansepartner er Tobias Karlsson (43). Har har tidligere vært å se i den norske versjonen, der han danset med Cecilie Skog (46) og Triana Iglesias (39).

Før beslutningen ble bekreftet at TV4, var Karlsson svært taus om hendelsen.

- Jeg kan ikke si noe, sa han da, ifølge Aftonbladet.

FALT: Da Carola Häggkvist skulle opptre under «Late Night Concert», gikk det ikke helt etter planen. Etter at hun falt, måtte de stoppe innspillingen. Video: TV4 Vis mer

Artisten har gjennom sesongen imponert stort. Blant annet i premieresendingen gjorde hun det sterkt, og ble hyllet av dommerne. Dommer Dermot Clemenger kalte det blant annet «dansen som hele Sverige har ventet på».

Artisten har tidligere uttalt at hun legger et stort press på seg selv, fordi hun ønsker å prestere på et høyt nivå i konkurransen.

- Jeg kjenner meg ikke bare under standard, men det er en kollisjon i meg. Jeg står jo på scenen, det skal være min hjemmebane. Så får jeg det ikke til som jeg vil. Det blir en fight. Jeg får ikke til en så fin arm som jeg vil, jeg står på feil ben. Det er som om jeg ikke skulle treffe tonene når jeg synger, sa hun den gang.

Tidligere vinnere av «Let's Dance» inkluderer blant andre Måns Zelmerlöw (34) og Benjamin Ingrosso (23). Sistnevntes storesøster Bianca Ingrosso (26) har kommet på en andreplass i konkurransen.

LES OGSÅ: Åpner opp om tiden etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer