«Farmen kjendis»:

Trekker seg: - Sjokka

Det blir svært tårevått når én av deltakerne må trekke seg i tirsdagens episode. NB! Spoiler.

TRIST AVSKJED: Malin Nesvoll får beskjed av legen og produksjonen at hun må trekke seg fra «Farmen kjendis». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer
Publisert

En ny dramatisk «Farmen kjendis»-uke ble avsluttet søndag med at skuespiller Aslak Maurstad (31) måtte reise videre til sidekonkurransen «Torpet kjendis», etter at han tapte tvekampen i øksekast mot kleskonge Ørnulf Høyer (66).

Denne uken fortsetter dramaet på Steinsjøen gård i Østre Toten kommune.

THRILLER: Aslak Maurstad og Ørnulf Høyer møttes til øksekast i søndagens episode av «Farmen kjendis«. Det resulterte i tårer. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Helt jævlig

Allerede på tirsdag skjer ting som får store konsekvenser. En nedbrutt og tårevåt Malin Nesvoll (33) gir nemlig de andre deltakerne beskjed om at hun er tvunget til å reise hjem, grunnet sterke magesmerter.

Det ender i tårer hos langt flere enn bare henne selv.

- Jeg ble helt sjokka, sier kokk og «Farmen kjendis»-deltaker Trond Moi (53) i episoden.

DRAMATISK HVERDAG: Det har mildt sagt vært mye dramatikk i årets «Farmen kjendis». Det fortsetter denne uka. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DRAMATISK HVERDAG: Det har mildt sagt vært mye dramatikk i årets «Farmen kjendis». Det fortsetter denne uka. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Overfor Se og Hør forklarer Nesvoll at hun ikke i sin villeste fantasi hadde trodd at realityprogrammet skulle bety så mye.

- Det var trist. Det var faktisk helt jævlig å ta farvel med de andre, jeg hadde ikke lyst til å dra! Men jeg hadde ikke noe valg, sier hun.

- Brast i gråt

Hun fortsetter:

- Det jeg husker aller best var Trond, som hadde savnet meg hele uken mens jeg var oppe på storbondeloftet. For vi hadde vært «snorkebulevenner» under hele oppholdet. Han gledet seg sånn til jeg skulle komme tilbake dit.

- Han var så glad for at jeg skulle tilbake til «snorkebula», og da brast jeg i gråt. Så begynte han å gråte. Det var virkelig vondt, legger hun til.

Bakgrunnen for 33-åringens magesmerter skal ha vært en cyste på en eggstokk.

- Et par dager før jeg dro inn var jeg hos gynekologen, for jeg hadde hatt en del plager. Det var da man oppdaget en kjempestor cyste på den ene eggstokken. Jeg fikk beskjed om at den kan sprekke når som helst, og at det i så fall ville gjøre veldig vondt.

STILLE FØR STORMEN: Jan Tore Kjær, Aslak Maurstad, Aleksander Sæterstøl, Sofie Karlstad, Trond Moi og Ingrid Vik Lysne blir svært lei seg når Malin Nesvoll må pakke sekken og reise hjem. Foto: TV 2
STILLE FØR STORMEN: Jan Tore Kjær, Aslak Maurstad, Aleksander Sæterstøl, Sofie Karlstad, Trond Moi og Ingrid Vik Lysne blir svært lei seg når Malin Nesvoll må pakke sekken og reise hjem. Foto: TV 2 Vis mer

Produksjonen tok grep

Ifølge influenseren fikk hun i forkant av innspillingen beskjed fra legene om at hun kunne reise inn på gården, men samtidig fikk hun med seg et skriv som sa at hun måtte forlate gården dersom tilstanden ble verre.

- Produksjonen visste om dette fra start av, forteller «Farmen kjendis»-deltakeren, som understreker at det siste hun ville, det var å trekke seg.

- Men produksjonen og legen bestemte at det var nok for meg og at jeg måtte dra. Dermed ble avgjørelsen tatt for meg. Det var jævlig kjipt, men når jeg tenker på det i ettertid, synes jeg egentlig det var en fin utgang. Jeg føler jeg fikk prøvd meg på alt der inne, sier hun.

Da hun kom hjem i slutten av juni, tok hun det helt med ro i en periode. I starten av august ble hun operert. Under operasjonen fikk hun også påvist endometriose, en kronisk sykdom hvor vev av liknende type som vokser i livmoren, vokser utenfor.

GRÅTKVALT: Ingrid Vik Lysne tar til tårene når noen bestemmer seg for å prøve å sabotere ukesoppdraget på «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød løper. Vis mer

Hun forteller om bilturen på vei hjem fra «Farmen kjendis».

- Jeg bare «tutet» og gråt på vei til McDonalds. Det var magisk, men det var utrolig hvor lite jeg klarte å spise etter oppholdet på gården, sier hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Var som død for henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer