«Gift ved første blikk»:

Trekker seg: - Lettet

Måtte forlate eksperimentet.

I tirsdagens episode av «Gift ved første blikk» skulle alle parene gjennom en bekreftelsesseremoni. Men ett av parene dukket aldri opp. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer
Publisert

NB! Saken inneholder spoiler fra episode seks.

Å skulle gifte seg med en totalt fremmed foran «hele» Norge, har vist seg å ikke være så lett. Årets sesong av «Gift ved første blikk» har allerede bydd på dramatiske scener, og i tirsdagens episode blir seerne vitne til at en av deltakerne trekker seg fra eksperimentet.

- Det er for mye som skjer i livet som gjør at jeg ikke kan være med mer. Jeg har ikke sjans, sier Kasper Hansen (22) i episoden.

Hansen ble matchet med Sandra Abrahamsen (24) av ekspertene. Deres reise startet turbulent, og utover i sesongen havnet det nygifte paret i flere opphetede diskusjoner.

Det er likevel ikke på grunn av drama at Hansen trekker seg fra programmet.

«GIFT VED FØRSTE BLIKK»: Det blir en høylytt diskusjon under den første fellesmiddagen i «Gift ved første blikk». Video: Luna Lea / Discovery +. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Fikk beskjed av legen

- I samråd med legen så måtte jeg trekke meg, for å ta vare på helsen min, forteller han overfor Se og Hør.

- Der og da var det ikke noe gøy, men jeg visste litt at telefonen kom til å komme en gang i løpet av programmet, ettersom jeg hadde kontakt med legen min før innspillingen. Så jeg var hele tiden klar over at det var en sjanse for at jeg måtte trekke meg, avslører han.

- Hvordan var det å måtte trekke seg på det tidspunktet?

- Jeg var litt lettet, og jeg tenker at det var bedre at det kom på det tidspunktet enn senere i programmet. Jeg tenker at det er en mening med alt og jeg kan ikke angre på det nå.

NYGIFT: Sandra Abrahamsen og Kasper Hansen giftet seg uten å ha sett hverandre før. Det gikk ikke på skinner. Foto: Christina Aakervik/Warner Bros. Discovery
NYGIFT: Sandra Abrahamsen og Kasper Hansen giftet seg uten å ha sett hverandre før. Det gikk ikke på skinner. Foto: Christina Aakervik/Warner Bros. Discovery Vis mer

- Sjokkert

Når Hansen velger å forlate programmet, betyr det også at reisen er over for Abrahamsen. I episoden er hun tydelig opprørt når hun får beskjeden.

- Jeg er både sint og lei meg, men akkurat nå er jeg mest sinna, sier hun i episoden.

Til Se og Hør sier Hansen at det ikke var lett å fortelle Abrahamsen den triste nyheten.

- Sandra var ikke klar over at jeg kanskje måtte trekke meg, så hun ble nok ikke så glad for det. Hun ble helt tom i blikket og det var ikke en god stemning.

DÅRLIG STEMNING: Det oppstår dårlig stemning i «Gift ved første blikk» under bryllupsmiddagen til det ene paret. Video: Luna Lea / Discovery+. Reporter: Luna Lea/Thea Hope. Vis mer

23-åringen bekrefter overfor Se og Hør at hun ble skuffet over beskjeden.

- Jeg ble ganske sjokkert. Først tenkte jeg: «Shit, er det her mulig?», for det er jo egentlig ikke sånn at man kan trekke seg, så jeg ble veldig sjokkert da han gjorde det, forteller hun, og fortsetter:

- Jeg ble egentlig litt sinna. Jeg ville fortsette videre for begges del, fordi vi hadde akkurat begynt å få det litt hyggeligere sammen.

TOK TIL TÅRENE: Det ble tårevått da både Hansen og Abrahamsen måtte forlate programmet. Foto: Warner Bros. Discovery
TOK TIL TÅRENE: Det ble tårevått da både Hansen og Abrahamsen måtte forlate programmet. Foto: Warner Bros. Discovery Vis mer

Er ikke på dater'n

Både Hansen og Abrahamsen understreker at det ikke er noen sure miner den dag i dag, på tross av all kranglingen TV-seerne har vært vitne til.

Sistnevnte forteller at den dårlige kjemien kom som et lite sjokk på henne.

- Jeg er en person som hater krangling, og er ikke en dramaqueen selv om det ser sånn ut. Det er noe av det sykeste jeg har opplevd, at jeg ikke går overens med en fyr på den måten der. Det var ganske uvant og spesielt for min del.

Eksperimentet har også ført til at hun for øyeblikket ikke er på datingmarkedet.

- Jeg vil ikke si at jeg på dater'n. Jeg kan ikke si at jeg ble skremt, men det ble litt mye, så jeg kjenner at jeg må bruke litt tid på meg selv. Jeg liker litt det å være singel også.

LES OGSÅ: Giftet seg - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer