«Bachelor in Paradise»:

Trekker seg fra «Ungkaren» etter skandalen

- Mitt ønske var å finne ut av hva som skjedde, sier Corinne Olympios.

TØFFE UKER: Corinne Olympios, kjent som en av deltakerne fra sesong 21 av amerikanske «Ungkaren», har valgt å trekke seg fra «Bachelor in Paradise». Foto: Broadimage/REX/Shutterstock / NTB scanpix
TØFFE UKER: Corinne Olympios, kjent som en av deltakerne fra sesong 21 av amerikanske «Ungkaren», har valgt å trekke seg fra «Bachelor in Paradise». Foto: Broadimage/REX/Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden begynte det å svirre oppsiktsvekkende rykter rundt innspillingen av programmet «Bachelor in Paradise» i Mexico.

Det har vært uklarheter rundt hva som egentlig skjedde, men det skal ha omhandlet deltakerne Corinne Olympios (24) og DeMario Jackson (30). Ryktene gikk ut på at 30-åringen ble anklaget for å ha forgrepet seg på henne i et basseng mens hun var påvirket av alkohol.

Selv har hun innrømmet at hun husket lite av hva som foregikk.

Ifølge Business Insider ble programmets innspilling stoppet etter hendelsen, og nå har 24-åringen valgt å trekke seg helt fra programmet.

Det sier hun selv i en uttalelse, gjengitt av flere utenlandske nettsteder, deriblant Hollywood Reporter.

«I lys av den overveldende mengden av informasjon som har spredt seg i media, ønsker jeg å oppklare et par ting. Mitt ønske de siste ukene har vært å finne ut av og forstå hva som skjedde 4. juni. Mens jeg aldri anklaget noen involvert i «Bachelor in Paradise», mener teamet mitt og jeg at det var svært viktig å være nøye med å finne ut av hva som skjedde. Jeg har følt at jeg har blitt dømt av motstridende og uklare rapporter, mens jeg selv ikke hadde noen minner om hva som skjedde», sier hun og fortsetter:

«(...) Jeg er takknemlig for muligheten til å være med i «The Bachelor», og igjen invitert til å bli med på «Bachelor in Paradise», men jeg har bestemt meg for å trekke meg. Jeg forstår medias interesse for saken, og jeg setter stor pris på fansens bekymring, men jeg tror det er best at dette blir en privatsak framover».

TILBAKE I MEXICO: Denne uka ble deltakerne fotografert i Mexico etter at innspillingen av «Bachelor in Paradise» ble gjenopptatt. Foto: Splash News/ NTB scanpix
TILBAKE I MEXICO: Denne uka ble deltakerne fotografert i Mexico etter at innspillingen av «Bachelor in Paradise» ble gjenopptatt. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- En av de villeste nettene

Tidligere denne uka åpnet DeMario Jackson seg om anklagene.

- Det var sannsynligvis en av de villeste nettene i hele mitt liv, sa han overfor E! News.

Den tidligere «The Bachelorette»-deltakeren hevdet at det var 24-åringen som tok initiativ til at noe skulle skje mellom dem, som han hevdet var av seksuell art.

Overfor nettstedet forklarer Jackson at det var god stemning mellom dem dagen etter innspillingsdagen, og at han derfor ble overrasket da produsenten noen dager etter skal ha informert ham om anklagene.

- Han sa at jeg måtte trekke meg og fortelle resten av produksjonen at jeg var takknemlig for muligheten, men at jeg ikke var der av de rette grunnene. Jeg bare: «Hva faen?», og han svarte meg: «Jeg kan ikke fortelle deg det jeg vet, men det kommer til å ende stygt hvis du ikke drar i kveld, hevdet Jackson overfor E! News.

Fortsetter innspillingen

Forrige uke ble det kjent at tv-selskapet Warner Bros gjenopptar innspillingen av reality-programmet.

«Vi tar slike hendelser svært alvorlig. Sikkerheten til deltakerne og produksjonsteamet er noe vi tar på alvor, så vi stoppet filmingen for at etterforskerne kunne gjøre jobbe sin. Vår etterforsker fikk hjelp av flere andre etterforskere, og de er nå ferdige med sitt arbeid. Produksjonen av denne sesongen av «Bachelor in Paradise» vil fortsette, men vi kommer til å endre litt på våre regler og prosedyrer for å bedre sikkerheten til alle involverte», sto det i pressemeldingen, ifølge Us Weekly.

Også programlederen for «Bachelor in Paradise», Chris Harrison, har gått ut i media og bedt om respekt for deltakernes privatliv.

- Det er flere motstridende detaljer i flere forskjellige medier om hva som skjedde. Det er også mye feilaktig informasjon der ute. Vi anbefaler alle å være tålmodige til etterforskningen er over, heter det blant annet i programlederens uttalelse, ifølge Variety.

LES OGSÅ: - Heldigvis går det bedre med Ailo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer