«Torpet» 2020:

Trekker seg fra «Torpet»: - De tråkket på meg

Wiktoria Rønning trekker seg etter det hun beskriver som et uhyggelig opphold på «Torpet».

REISER HJEM: Wiktoria Rønning skulle gi alt for å vinne «Torpet». Da oppholdet ikke ble helt som hun hadde sett for seg, valgte hun å reise hjem. Foto: TV 2
REISER HJEM: Wiktoria Rønning skulle gi alt for å vinne «Torpet». Da oppholdet ikke ble helt som hun hadde sett for seg, valgte hun å reise hjem. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Wiktoria Rønning (22) ga alt for å få bli værende på «Farmen», men etter å ha tapt tvekampen mot Karianne Vilde Wølner (26) søndag kveld måtte hun takke for seg og reise videre til tv-programmets sidekonkurranse, «Torpet».

Lite visste 22-åringen at regelbruddene på «Farmen», hvor flere utsatte seg selv for smittefare, skulle forfølge henne og påvirke resten av tv-eventyret hennes.

- Jeg har fått helt avsmak av «Torpet» når jeg tenker tilbake på det, sier hun til Se og Hør, og fortsetter:

- Jeg ble ikke mobba ut, det er kanskje å dra det litt langt, men jeg følte meg ekskludert. Jeg var så langt nede at de andre deltakerne der merket nok det at det ikke skulle så mye til for at det skulle bikke over for meg - og det utnyttet de jo.

Da Rønning ankom «Torpet» ble hun møtt av Karianne Amlie Wahlstrøm (29), Mathias Scott Pascual (27) og Olav Harald Ulstein (58) - den beinharde trioen som har holdt sammen siden starten av oppholdet.

Så langt har de stått støtt gjennom kamper, og fått deltakere til å velge å forlate gården. Dette blir også tilfelle for Rønning, som føler seg presset til å reise hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer