Fredric Brunberg:

Trekker seg fra svenske «Skal vi danse»

- I blant blir ikke ting som man har tenkt seg, sier proffdanseren.

TREKKER SEG: Fredric Brunberg trekker seg etter tre uker i den svenske versjonen av dansekonkurransen. Her med Martine Lunde, som han danset med i høst. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
TREKKER SEG: Fredric Brunberg trekker seg etter tre uker i den svenske versjonen av dansekonkurransen. Her med Martine Lunde, som han danset med i høst. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske proffdanseren Fredric Brunberg (32) har i flere sesonger av «Skal vi danse» på TV 2 imponert på parketten med en rekke kjendiser. Forrige sesong kom han på en solid tredjeplass med bloggeren Martine Lunde (23).

De siste ukene har Brunberg vært å se på tv-skjermen også i vårt kjære naboland, i den svenske versjonen av dansekonkurransen, «Let's Dance».

Bunberg har i tre uker danset med den tidligere skiskytteren Magdalena Forsberg (51), men hun får nå en ny partner - da Brunberg har trukket seg fra konkurransen av personlige årsaker.

Det skriver TV 2.

- Det er virkelig trist å ikke kunne fortsette i årets sesong av «Let's Dance». I blant blir ikke ting som man har tenkt seg, og nå må jeg fokusere på private saker, forteller 32-åringen til TV 2.

Brunberg sier til kanalen at han ønsker Forsberg all hell og lykke videre i konkurransen, og at han håper det er hun som står igjen som vinneren til slutt.

Ny dansepartner

Forrige uke danset Forsberg med danseprodusenten David Watson, da Brunberg måtte stå over sendingen. Nå har hun fått tildelt en ny, permanent partner, Tobias Karlsson (41).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer