Fredric Brunberg:

Trekker seg fra svenske «Skal vi danse»

- I blant blir ikke ting som man har tenkt seg, sier proffdanseren.

TREKKER SEG: Fredric Brunberg trekker seg etter tre uker i den svenske versjonen av dansekonkurransen. Her med Martine Lunde, som han danset med i høst. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
TREKKER SEG: Fredric Brunberg trekker seg etter tre uker i den svenske versjonen av dansekonkurransen. Her med Martine Lunde, som han danset med i høst. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske proffdanseren Fredric Brunberg (32) har i flere sesonger av «Skal vi danse» på TV 2 imponert på parketten med en rekke kjendiser. Forrige sesong kom han på en solid tredjeplass med bloggeren Martine Lunde (23).

TREDJEPLASS: Fredric Brunberg og Martine Lunde kom helt til semifinalen i «Skal vi danse» i høst. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
TREDJEPLASS: Fredric Brunberg og Martine Lunde kom helt til semifinalen i «Skal vi danse» i høst. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

De siste ukene har Brunberg vært å se på tv-skjermen også i vårt kjære naboland, i den svenske versjonen av dansekonkurransen, «Let's Dance».

Bunberg har i tre uker danset med den tidligere skiskytteren Magdalena Forsberg (51), men hun får nå en ny partner - da Brunberg har trukket seg fra konkurransen av personlige årsaker.

Det skriver TV 2.

- Det er virkelig trist å ikke kunne fortsette i årets sesong av «Let's Dance». I blant blir ikke ting som man har tenkt seg, og nå må jeg fokusere på private saker, forteller 32-åringen til TV 2.

Brunberg sier til kanalen at han ønsker Forsberg all hell og lykke videre i konkurransen, og at han håper det er hun som står igjen som vinneren til slutt.

Ny dansepartner

Forrige uke danset Forsberg med danseprodusenten David Watson, da Brunberg måtte stå over sendingen. Nå har hun fått tildelt en ny, permanent partner, Tobias Karlsson (41).

Også han har vært med i både den svenske og norske versjonen av konkurransen, og danset blant annet med eventyrer Cecilie Skog (44) i 2010.

- Jeg er superglad for å være tilbake. Jeg har alltid elsket programmet, og det skal bli fint å danse med Magdalena, sier Karlsson til svenske TV4.

Forsberg er fornøyd med den nye løsningen:

- Det er selvfølgelig veldig synd at Fredric ikke kan fortsette, men jeg er veldig glad for at det ble denne løsningen med Tobias. Jeg må ha slått en eller annen rekord med tre ulike dansepartnere på tre fredager, sier hun til den svenske kanalen.

AVSLØRING: Jan Gunnar Solli innrømmer at han egentlig ville se Mona Grudt og dansepartneren kline under kveldens opptreden. Reporter: Vilde Holta Røssland Video: Helén Skogstad Vis mer

Fant kjærligheten

Som nevnt danset Brunberg med Martine Lunde i høstens sesong av «Skal vi danse» på TV 2. I februar ble det kjent at lykken smilte for proffdanseren på privaten, da han hadde fått seg kjæreste.

Brunbergs nye kjæreste er ingen ringere enn en av Lundes beste venninner, Raija Alice Nordseth, som blant annet danset med de to i høst.

MED PÅ PARKETTEN: Martine Lunde hadde med flere venninner under et av numrene på «Skal vi danse»-parketten. En av dem fant tonen med Lundes dansepartner. Foto: Thomas Reisæter / TV 2
MED PÅ PARKETTEN: Martine Lunde hadde med flere venninner under et av numrene på «Skal vi danse»-parketten. En av dem fant tonen med Lundes dansepartner. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer

- Jeg møtte Fredric ganske tidlig da de begynte å trene. Da var det kun en vennskapelig tone. Det var ikke før etter «Skal vi danse» at det skjedde noe, sa Nordseth til TV 2 den gang.

På spørsmål om hva Martine Lunde synes om forholdet, svarte Nordseth at hun trodde bloggeren synes det var morsomt, og at hun virket veldig glad.

AVKREFTER SJALUSI: Lørdag kveld var det hett på dansegulvet for både Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Likevel avkrefter de begge at de føler på sjalusi overfor hverandre. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Gjør som ektemannen etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer