Trekker seg fra suksesserie på grunn av kreft

«Spartacus»-stjernen må gjennomgå mer behandling.

MER BEHANDLING: Skuespiller Andy Whitfield har måttet trekke seg fra innspillingen av oppfølgeren til «Spartacus: Blood and Sand» som følge av kreftsykdommen.  Foto: All Over Press
MER BEHANDLING: Skuespiller Andy Whitfield har måttet trekke seg fra innspillingen av oppfølgeren til «Spartacus: Blood and Sand» som følge av kreftsykdommen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mars i år måtte teamet bak den populære dramaserien «Spartacus: Blood and Sand», sette produksjonen av den andre sesongen av serien på hold, etter at hovedrolleinnehaver, Andy Whitfield (38), ble diagnostisert med lymfekreft (Non-Hodgkins lymfom). 

Whitfield sa den gang at han var svært optimistisk og at han trodde han skulle klare å bli frisk, ettersom sydommen ble oppdaget så tidlig.

- Jeg får kjempegod behandling og jeg føler meg sterk, positiv og målrettet og har en armé av støtte rundt meg, sa den britisk-fødte skuespilleren den gang. 

Etter flere måneder med svært lovende tilbakemeldinger fra legene, ble det imidlertid denne helgen kjent at den populære tv-kjekkasen har fått et tilbakefall av kreften. Og i en pressemelding fra kanalen Starz forteller han at han må trekke seg fra den andre sesongen av «Spartacus» for å gjennomgå flere behandlinger. 

- Det er med utrolig stor skuffelse at jeg må trekke meg fra dette eksepsjonelle prosjektet og alle de fantastiske menneskene involvert. Det ser ut til at det er tid for meg og min familie å gå ut på et en ny, usedvanlig reise. Tusen takk for all støtten jeg har mottatt så langt, sier Whitfield.

Det er uvisst hva dette betyr for produksjonen av den andre sesongen av «Spartacus», men ifølge Carmi Zlotnik, direktør for Starz Media, er deres største fokus nå at Whitfield skal bli frisk.

- Akkurat nå vil vi bare gi vår støtte og medfølelse til Andy og hans familie. Vi kommer tilbake til programplanene våre ved en senere anledning, sier Zlotnik i pressemeldingen.

«Spartacus: Blood and Sand» har premiere på TVNorge-kanalen MAX i november.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - TV-stjerne har fått kreft


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer