Trekker seg fra «Skal vi danse»

Maria takket «ja» til å komme tilbake...

TREKKER SEG: Cecilie Skog trekker seg fra «Skal vi danse» på grunn av helsemessige årsaker. Foto: Stella Pictures
TREKKER SEG: Cecilie Skog trekker seg fra «Skal vi danse» på grunn av helsemessige årsaker. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Eventyreren Cecilie Skog (36) fra Ålesund trekker seg fra «Skal vi danse».

For to uker siden brakk Cecilie Skog to ribben under trening. I etterkant har hun gjennomført to direktesendinger, og hard trening. Men nå sier kroppen stopp.

- Jeg har så vondt i disse to ribbena, og jeg blir ikke bedre av å trene opptil åtte timer hver dag. Nå må jeg tenke på helsa først, sier Skog til VG Nett.

Den kjente ekspedisjonsfareren og hennes dansepartner Tobias Karlsson, har vært blant seernes favoritter, og de har kommet seg igjennom hver utstemming - til tross for at Cecilie har slitt med skader.

- Jeg er bare så sliten av å late som jeg ikke har vondt. Derfor orker jeg heller ikke å gå løs på enda en uke. Jeg har stor arbeidsmoral og har tenkt hver gang at jeg skal gjennomføre selv om jeg er syk. Og hver gang har jeg blitt stemt videre, sier Cecilie.

Maria Haukaas Mittet takket i kveld «ja» til å komme tilbake i «Skal vi danse». Dette skjer etter at Cecilie Skog tidligere i dag trakk seg fra konkurransen, på grunn av sykemelding og smerter etter ribbeinsbrudd, melder TV2.

- Vi har fått en uke til i dansehimmelen. Vi hadde sett utrolig mye frem til gruppedansen, og å få danse Paso Doble. Nå får vi lov til det, sier en svært fornøyd Maria Haukaas Mittet.

Planen var egentlig at Maria skulla på venninnetur i New York denne helgen, men det dropper hun visst gladelig.


- Dette var jeg ikke klar over. Det var jo trist for Cecilie Skog. Jeg er ikke sikker på hvor Maria holder hus om dagen, men jeg vet at hun har oppkjøring i morgen og at hun foreberder seg til det nå. På lørdag var planen at Maria skulle på venninnetur til New York nå førstkommende onsdag, så det er det vi forholder oss til nå, sier Maria Haukaas Mittets manager Kathrine Synnes Finnskog til Seher.no tidligere i dag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Har vurdert å trekke meg hver dag