Trekker seg fra «Skal vi danse»

Tom Nordlie trekker seg nok en gang fra TV 2-programmet.

TREKKER SEG: Tom Nordlie valgte i dag å trekke seg fra «Skal vi danse» på grunn av sykdom. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TREKKER SEG: Tom Nordlie valgte i dag å trekke seg fra «Skal vi danse» på grunn av sykdom. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Tom Nordlie (51) valgte i dag å trekke seg fra «Skal vi danse» på grunn av sykdom.

- Av helsemessige årsaker og etter råd fra lege har jeg valgt å trekke meg fra «Skal vi danse». Jeg kom tilbake til dansen denne høsten for å fullføre. Spesielt fordi jeg liker å avslutte ting jeg begynner på, etter at jeg måtte trekke meg i 2010, sier Nordlie i en pressemelding.

- At jeg nå skulle bli syk under oppkjøringen er utrolig leit, men ansvaret for egen helse kommer først. Nå ønsker jeg de andre danseparene og min egen dansepartner Marianne Sandaker lykke til videre i konkurransen, fotsetter den tidligere fotballtreneren.

TV 2 og produksjonsselskapet Monster har tatt en samlet vurdering av situasjonen sammen med Tom Nordlie.

- Vi har mottatt en sykemelding, og det er selvsagt gyldig grunn for å trekke seg. TV 2 og Monster ønsker ikke at deltagerne skal sette helsen i fare ved å delta i «Skal vi danse» og vi respekterer Tom i hans avgjørelse. Vi ønsker ham god bedring, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i en pressemelding.

TV 2 og Monster jobber nå med å finne en erstatter for Nordlie.

- Premieren for «Skal vi danse» er 14. september på TV 2. Hvem som eventuelt overtar plassen til Tom Nordlie vil vi komme tilbake til, sier Jan-Petter Dahl.

Dette er andre gang den tidligere fotballtreneren trekker seg fra det populære TV 2-programmet. 

LES OGSÅ:    En av disse vinner «Skal vi danse»


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer