Camille Vasquez og Kanye West:

Trekker seg fra samarbeid

Stjerneadvokaten skal visstnok ikke ha et ønske om å jobbe for rapperen lenger.

I HARDT VÆR: Rapperen har terget på seg flere etter sine kontroversielle uttalelser. Nå har enda flere avsluttet sine samarbeid med West. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock
I HARDT VÆR: Rapperen har terget på seg flere etter sine kontroversielle uttalelser. Nå har enda flere avsluttet sine samarbeid med West. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock Vis mer
Publisert

Den omdiskuterte rapperen Kanye West, som nå går under navnet Ye (45), har vært i medienes søkelys grunnet flere trøblete affærer de siste ukene. Nå melder TMZ at han har ansatt en ny advokat for å hjelpe seg med sine forretningsinteresser.

Det gjør han etter at han den siste tiden har blitt kritisert for flere kontroversielle uttalelser, og han har blant annet blitt anklaget for å drive med antisemittisme.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Ansatte «kjendisadvokat»

Ifølge nettstedet TMZ var det ingen ringere enn Johnny Depps (59) tidligere stjerneadvokat Camille Vasquez (38) som hadde fått i oppgave å hjelpe den noe uforutsigbare 45-åringen som opplever at samarbeidspartnere har forlatt ham.

SKAL BISTÅ: Stjerneadvokat Camille Vasquez skal visstnok hjelpe rapperen. Foto: Steve Helber/Pool via REUTERS/NTB
SKAL BISTÅ: Stjerneadvokat Camille Vasquez skal visstnok hjelpe rapperen. Foto: Steve Helber/Pool via REUTERS/NTB Vis mer

Vasquez representerte Depp i det høyprofilerte søksmålet og den svært offentlige skittentøyvasken mellom skuespilleren og ekskona Amber Heard (36) tidligere i år - en sak Depp vant.

West har trolig fått med seg Vasquez suksess med Depp, men det skulle imidlertid vise seg å bli et særdeles kortvarig samarbeid mellom de to. Allerede dagen etter at samarbeidet med rapperen ble offentliggjort, kom kontrabeskjeden om at Vasquez ikke lenger ønsket å representere West.

Kilder med førstehåndskunnskap uttaler til TMZ at West har lirt fra seg flere antisemittiske bemerkninger i løpet av helgen, og dette førte til slutt til at Vasquez informerte firmaet sitt, Brown Rudnick, om at hun ikke lenger ville representere rapperen.

BESØKSFORBUD: Courtney Clenney ringte politet for å skaffe besøksforbud mot kjæresten, to dager senere skal hun ha drept kjæresten. Reporter: Christian Fjermeros / Video: WSVN Vis mer

Kilden legger også til at Brown Rudnick fortsatt forsøkte å samarbeide med West, men under forutsetning av at han offentlig skulle trekke tilbake sin hatefulle og antisemittiske ord - noe West angivelig skal ha nektet å gjøre.

Det skal imidlertid nevnes at rapperen er diagnostisert med bipolar lidelse som ifølge Helsenorge er en psykisk lidelse som gjør at humøret og aktivitetsnivået svinger mer enn hva andre mennesker opplever. Ekskona Kim Kardashian (41) tok i 2020 til Instagram og fortalte åpent om ektemannens problemer etter noen utspill som hadde vekket sterke reaksjoner.

Avslutter samarbeid etter moteshow

Det er slett ikke det eneste samarbeidet som har blitt avsluttet grunnet 45-åringens kontroversielle uttalelser.

Forrige uke annonserte nemlig motehuset Balenciaga at de avslutter samarbeidet med den omstridte rapperen, melder nettstedet Skynews

Kunngjøringen kommer knapt en måned etter at West åpnet Balenciagas moteshow under Paris Fashion Week.

KRITIKK: Den kontroversielle multikunstneren Kanye West sjokkerte under en motevisning for sin hans nye Yeezy-kolleksjon.  Vis mer

Utestengt fra sosiale medier

West har den siste tiden fått massiv kritikk for flere problematiske ytringer i sosiale medier, og for knappe to uker siden, skrev han et antisemittisk innlegg på Twitter.

Selv om innlegget ble fjernet etter kort tid, ble det imidlertid møtt med kraftig tilbakeslag - deriblant fra skuespiller Jamie Lee Curtis.

- Ord betyr noe. En trussel mot det jødiske folket endte en gang i folkemord, skrev skuespilleren på Twitter, samtidig som hun adresserte Wests uttalelser.

West ble også utestengt fra Instagram, etter at han brøt plattformens regler.

Han hadde blant annet angrepet tidligere kolleger, venner og en ledende motejournalist som kritiserte utvalget hans under Paris Fashion Week.

Sistnevnte handlet om at han hadde på seg en «White Lives Matter»-genser da hans merke Yeezy viste frem kolleksjonen sin.

Meldingen er kjent som et rasistisk svar på «Black Lives Matter» - bevegelsen.

LES OGSÅ: Føler sinne og sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer