Trekker seg fra rampelyset for ektemannen

Celine Dion avlyser alle konsertene sine for å ta seg av kreftopererte Rene og barna deres.

PRIORITERER FAMILIEN: Celine Dion erklærte onsdag at hun legger karrieren på is på ubestemt tid for å ta seg av ektemannen, som ble operert for strupekreft i fjor, og parets tre barn. Her er de to avbildet sammen i Paris kort tid før kreftoperasjonen.  Foto: Stella PIctures
PRIORITERER FAMILIEN: Celine Dion erklærte onsdag at hun legger karrieren på is på ubestemt tid for å ta seg av ektemannen, som ble operert for strupekreft i fjor, og parets tre barn. Her er de to avbildet sammen i Paris kort tid før kreftoperasjonen. Foto: Stella PIctures Vis mer

SEOGHØR.NO: Sangstjernen Celine Dion (46) har i flere år sjonglert karrieren og privatlivet, men nå er det stopp.

Onsdag annonserte hun i et pressemelding at hun utsetter karrieren «på ubestemt tid» for å fokusere på familien, ektemannen Rene Angelil (72) og parets helseproblemer. Det melder UsWeekly.

Dions ektemann ble ved juletider i fjor operert for strupekreft, etter å ha fått kreftdiagnosen for annen gang på under 15 år.

Ifølge pressemeldingen har det vært «veldig vanskelig og stressende» for artisten å takle ektemannens sykdom, holde tritt med showene og å oppdra barna Rene-Charles (13) og tvillingene Eddy og Nelson (4) samtidig.

I tillegg har «Because You Loved Me»-sangeren selv slitt med helseproblemer. Tidligere har hun avlyst flere konserter grunnet en sykdom som har gitt henne betennelse i halsmusklene, skriver UsWeekly.

MER FAMILIETID: 46-åringen vil vie mer tid og energi til barna og ektemannen. Her er hun avbildet med en av tvillingsønnene sine i Paris i november i fjor.  Foto: All Over Press
MER FAMILIETID: 46-åringen vil vie mer tid og energi til barna og ektemannen. Her er hun avbildet med en av tvillingsønnene sine i Paris i november i fjor. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg vil vie absolutt all min styrke og energi til min ektemanns tilfriskning, og for å kunne gjøre det, er det viktig for meg å tilegne denne tiden til ham og barna våre, forklarer Dion i pressemeldingen.

- Jeg vil også be fansen min overalt om unnskyldning for ubeleiligheten, og jeg vil takke dem enormt for all deres kjærlighet og støtte, understreker den kanadiske superstjernen.

Celine Dion har tidligere forlenget Las Vegas-kontrakten sin til 2019, men har nå avlyst alle showene sine på Caesars Palace inntil videre.

Asia-turnéen som var planlagt å gå av stabelen senere i år er også avlyst.

LES OGSÅ: Se, nå går han uten krykker