Trekker seg fra OL

Popstjernen ombestemte seg i siste liten. Nå raser arrangørene.

MER GLAD I KONA ENN JOBBEN: Robbie hadde med Ayda i musikkvideoen sin Bodies, i 2009. Paret har vært gift i to år.  Foto: Fame Flynet
MER GLAD I KONA ENN JOBBEN: Robbie hadde med Ayda i musikkvideoen sin Bodies, i 2009. Paret har vært gift i to år. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Robbie Williams (38)  - kjent for låter som «Angels» og «Rock DJ»  skulle etter planen opptre på avslutningsseremonien til sommerens OL London. Nå har han skuffet arrangørene ved å trekke seg i siste liten.

Grunnen er at Williams vil prioritere sin gravide kone Ayda Field (32), som skal føde en datter, Fødselen vil skje omtrent på samme tid som avslutningen av OL -  den 12. august.

Arrangørene er forbannet fordi Williams først nå sier nei til å være med.

- Arrangørene er nå ekstremt skuffet. Det er et viktig øyeblikk for britisk musikk, og de trodde de hadde den perfekte lista med artister. Nå må de justere hele timeplanen på nytt, fordi Robbie er en såpass stor artist og hadde en viktig rolle i finalenummeret, sier en kilde til avisen Daily Mirror.


Den tidligere Take That-vokalisten gjorde det kjent i mars at han venter barn. Likevel har han lenge forberedt seg på å synge under OLs avslutningsseremoni.

- Han var i gang med øvelsene allerede, da han plutselig måtte prioritere familien. Det er bare synd han ikke innså det tidligere, sier kilden til til Daily Mirror.


Tidligere denne måneden ble det kjent at Paul McCartney skal opptre under åpningsseremonien.

Artistene som skal opptre på avslutningen er blant annet George Michael (49) og The Who.

Rockbandet Sex Pistols skal angivelig ha avslått tilbudet om å opptre under den samme seremonien.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: La på seg etter avvenning     

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer