Trekker seg fra Norway Cup etter massakren

«X Factor»-Mo overlevde skytedramaet på Utøya, men mistet bestevennen.

OVERLEVDE MASSAKREN: Mohamed «Mo» Abdi Farah var blant ungdommene som var tilstede på Utøya fredag, men artisten kom unna med livet i behold. Foto: Anders Myhren/Seher.no
OVERLEVDE MASSAKREN: Mohamed «Mo» Abdi Farah var blant ungdommene som var tilstede på Utøya fredag, men artisten kom unna med livet i behold. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «X Factor»-stjernen Mohamed «Mo» Abdi Farah var en av ungdommene som var tilstede på Utøya fredag, da 68 - så langt - ungdommer mistet livet.

Sangtjernen kom fra hendelsen med livet i behold, men kameraten Ismail «Isma Brown»Haji Ahmed (19) var blant de omkomne.

Mo skulle etter planen ha opprtådt under en konsert i regi av Norway Cup i helgen. Nå har han derimot trukket seg etter fredagens hendelser. Det bekrefter pressesjef i Norway Cup, Lucy Thoresen til Seher.no

- Mo kommer ikke til å delta under konserten på Norway Cup. Programmet vårt har forandret seg, og vi kommer nå til å arrangere en minneskonsert i steden, sier Thoresen.

Samsaya, Øyvind «Vinni» Sauvik, Atle Pettersen og Timbuktu er blant artistene som opptrer på Ekebergsletta lørdag for å minnes de omkomne etter de forferdelige terrorangrepene mot Oslo og Utøya fredag.

Åtte personer skal ha blitt drept av bombeeksplosjonen i Oslo, mens hele 68 mennsker mistet livet på AUFs sommerleir på Utøya.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Angsten preger meg psykisk  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer