Trekker seg fra Miss California

- Jeg kan ikke fortsette å støtte noe jeg ikke tror på...

TREKKER SEG: Shanna Moakler (t.h) har tydeligvis fått nok av de siste ukenes skandaler rundt Miss California, og trekker seg nå fra organsisasjonen. Foto: All Over Press
TREKKER SEG: Shanna Moakler (t.h) har tydeligvis fått nok av de siste ukenes skandaler rundt Miss California, og trekker seg nå fra organsisasjonen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Årets "Miss California" og "Miss USA"-konkurranse har vært preget av alt annet enn fryd og gammen.

Først ble det kjent at det var det misseorganisasjonen i California, med skuespillerinnen Shanna Moakler (34) i spissen som hadde betalt for brystimplantene til "Miss California", Carrie Prejean (21), for å øke vinnersjansene hennes.

Prejean kom på andre plass i "Miss USA", men det roet seg ikke rundt henne av den grunn. Prejean risikerte nemlig å miste kronen sin, etter at det denne uken dukket opp toppløsbilder av henne på nettet. Etter mye om og men, bestemte missegeneral og milliardær Donald Trump av 21-åringen fikk beholde kronen tross bildene, som opprinnelig er stikk i strid med organisasjonens reglement.

Nå rammer nok en skandale den amerikanse misseorganisasjonen.

Ifølge USMagazine har Shanna Moakler nå valgt å trekke seg fra organisasjonen, på grunn av at hun ikke lenger føler hun kan representere den og samtidig være et godt forbilde.
- Etter pressekonferansen i går har jeg tenkt mye på alt som har skjedd, og jeg føler at det er tid for meg å trekke meg fra Miss California USA organisasjonen. Jeg kan ikke fortsette jobben med ren samvittighet og støtte og promotere organisasjonen når jeg ikke lenger har tro på den, uttaler Moakler som heller ønsker å være et godt frobilde for sine egne barn akkurat nå.

- Jeg ønsker å være en rollemodell for ungdommer med høye missekonkurranse-håp, men akkurat nå føler jeg det er viktigere å være en rollemodell for barna mine. Jeg er lei for det, og jeg håper at jeg ikke har skuffet noen unge tilhengere, men jeg ønsker dem lykke til i å oppnå drømmene sine."

Ifølge USMagazine skal Moakler ha vært svært uenig i "Miss California", Carrie Prejeans ståsted til homofili. Prejean offentliggjorde nylig at hun skal fronte en kampanje mot homofilt ekteskap, mens Moakler kort tid etter offentliggjorde at hun skal fronte en kampanje for de homofiles rettigheter.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vi betalte for Carries pupper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer