REISER HJEM: En av deltagerne i «Mesternes Mester» velger lørdag å forlate innspillingen på Kypros. Foto: NRK
REISER HJEM: En av deltagerne i «Mesternes Mester» velger lørdag å forlate innspillingen på Kypros. Foto: NRK Vis mer

Trekker seg fra «Mesternes Mester»

Drama i kulissene i NRKs kjendis-reality.

Publisert
SEHER.NO: Til helgen er det klart for en ny episode av «Mesternes Mester» på NRK1. I fem programmer har de tidligere idrettsstjernene trosset smerter fra gamle skader og intens varme. Lørdag tar dramatikken en ny vending, da en av deltagerne trekker seg fra programmet av eget ønske, skriver Dagbladet.

- Det som skjer er at en av deltagerne velger å trekke seg fra programmet av personlige årsaker. Dette har skjedd bare en gang tidligere i programmets historie, sier presseansvarlig for «Mesternes Mester», Sidsel Linden, til avisen.

For to år siden valgte den tidligere bokseren Ole Klemetsen å avslutte «Mesternes Mester»-oppholdet sitt etter at han fikk den tragiske beskjeden om at hans far var død. Denne gangen dreier det seg derimot ikke om et dødsfall.

Sidsel Linden ønsker derimot ikke å si noe om årsaken til at en ny deltager nå velger å reise hjem.

- Det skaper stor overraskelse blant de andre deltagerne, og det skaper usikkerhet rundt om det dermed blir to som må reise hjem, opplyser hun til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får kjæreste-råd av døtrene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer