Trekker seg fra Hollywood-film

Skulle spille hovedrollen i amerikansk storsatsing.

I HOLLYWOOD: I 1999 spilte Dennis Storhøi i den amerikanske storfilmen «The 13th Warrior» med Antonio Banderas.
I HOLLYWOOD: I 1999 spilte Dennis Storhøi i den amerikanske storfilmen «The 13th Warrior» med Antonio Banderas. Vis mer
SEHER.NO:  I slutten av februar ble det kjent at flere norske skuespillerstjerner hadde fått roller i nyinnspillingen av den amerikanske skrekkfilmen «The Thing».

Og for få uker siden reiste da Trond Espen Seim, Jørgen Langhelle, Stig Henrik Hoff, Jan Gunnar Røise og Dennis Storhøi til Toronto i Canada for å begynne innspillingen.

Storhøi (47), som tidligere har spilt i Hollywood-filmen «The 13th Warrior» med Antonio Banderas, skulle egentlig spilt hovedrollen i filmen. Men ifølge Dagbladet har 47-åringen nå bestemt seg for å trekke seg fra produksjonen.

- Dennis har trukket seg av personlige årsaker, sier hans agent, Lene Seested, til avisen.

Agenten ønsker ikke å utdype Storhøis årsaker ytterligere, men forteller at han har trukket seg frivillig fra prosjektet.

- Selvsagt er han lei seg for å ha mistet denne sjansen, men det kommer andre muligheter både i Norge og utlandet, og vi ser frem til det, sier hun.


Det er danske Ulrich Thomsen som skal ta over Storhøis rolle, og ifølge United International Pictures, som skal distributere filmen, får ikke det at Storhøi trekker seg økonomiske konsekvenser for filmen, som har et budsjett på rundt 220 millioner kroner.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Taus om Hollywood-rollen