TETTE BÅND: Sam Taylor-Johnson (t. v) sier at hun har fått et nært forhold til skuespillerne Jamie Dornan og Dakota Johnson (i midten). Hun skal ikke ha kommet like godt overens med forfatter E. L. James (t. h.). Foto: All Over Press
TETTE BÅND: Sam Taylor-Johnson (t. v) sier at hun har fått et nært forhold til skuespillerne Jamie Dornan og Dakota Johnson (i midten). Hun skal ikke ha kommet like godt overens med forfatter E. L. James (t. h.). Foto: All Over PressVis mer

Trekker seg fra «Fifty Shades of Grey»-oppfølger

Det er ikke bare foran kamera det har gått hardt for seg i forbindelse med suksessfilmen.

SEOGHØR.NO: E. L. James (52) har oppnådd kjendisstatus som forfatteren bak den erotiske trilogien Fifty Shades of Grey.

GODE VENNER: Skuespillerne Dakota Johnson og Jamie Dornan har blitt gode venner med regissør Sam Taylor-Johnson. Foto: All Over Press
GODE VENNER: Skuespillerne Dakota Johnson og Jamie Dornan har blitt gode venner med regissør Sam Taylor-Johnson. Foto: All Over Press Vis mer

I år var bok nummer én å se på storskjermen og, til tross varierende tilbakemeldinger fra kritikerne, har kinopublikummet priset filmen.

Men nå skal én svært sentral person trekke seg fra Fifty Shades-sirkuset – og det er ingen ringere enn regissøren Sam Taylor-Johnson (48). Valget skal ha skjedd på bakgrunn av uenigheter med E. L. James.

– Å regissere Fifty Shades of Grey har vært en intens og fantastisk reise jeg er utrolig takknemlig for, uttalte 48-åringen til Us Weekly onsdag denne uken.

Saken fortsetter under bildet.

– Jeg har knyttet nære bånd med skuespillerne, produsentene og crewet og, mest av alle, Daktoa Johnson og Jamie Dornan.

 Selv om jeg ikke kommer til å regissere oppfølgerne, ønsker jeg kun suksess til den som tar på seg de spennende utfordringene som kommer med film nummer to og tre.

Selv om hun ikke nevner noen grunn til at hun trekker seg, kommer uttalelsen kort tid etter at Taylor-Johnson innrømmet at det var vanskelig å jobbe med forfatter E. L. James og at de to ofte slet med å bli enige.

– Jeg vil ikke lyve. Vi kranglet definitivt, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Fifty Shades-kjekkasen er ikke fornøyd med utseende

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.