Trekker seg fra «Fifty Shades»-filmen

Hovedrolleinnehaver Charlie Hunnam etterlater filmproduksjonen i krise.

KUBIKK OVER KINKY SEX: Charlie Hunnam har trukket seg fra den mannlige hovedrollen i den erotiske thrilleren «Fifty Shades of Grey» fordi rollen hans i serien «Sons of Anarchy» tar for mye tid. Her er 33-åringen avbildet under innspilling av TV-serien. Foto: Stella Pictures
KUBIKK OVER KINKY SEX: Charlie Hunnam har trukket seg fra den mannlige hovedrollen i den erotiske thrilleren «Fifty Shades of Grey» fordi rollen hans i serien «Sons of Anarchy» tar for mye tid. Her er 33-åringen avbildet under innspilling av TV-serien. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Charlie Hunnam (33) ble tidligere i høst annonsert som den mannlige hovedrolleinnehaveren i filmatiseringen av den erotiske romanen «Fifty Shades of Grey».

Nå har «Pacific Rim»-stjernen imidlertid trukket seg fra rollen som Christian Grey, meldte Universal pictures og Focus Features lørdag, skriver The Wrap.

- Filmskaperne til «Fifty Shades of Grey» og Charlie Hunnam har blitt enige om å finne en annen mannlig hovedrolleinnehaver, grunnet Hunnams omfattende TV-timeplan - som ikke gir ham nok tid til å forberede seg tilstrekkelig til rollen som Christian Grey, heter det i den uventede uttalelsen.

Kan forskyve premieren

Hunnam spiller til daglig en av hovedrollene i TV-serien «Sons of Anarchy», en jobb som neppe passer godt overens med potensielt flere filmatiseringer av bøkene i E. L. James' trilogi.

STOLT: Melanie Griffith har uttrykt begeistring fir datterens rolle i den erotiske thrilleren. Nå blir det spennende å se hvem som blir Dakotas nye motspiller. Foto: Stella Pictures
STOLT: Melanie Griffith har uttrykt begeistring fir datterens rolle i den erotiske thrilleren. Nå blir det spennende å se hvem som blir Dakotas nye motspiller. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge The Wrap fører Hunnams avgjørelse til store problemer for Universal og «Fifty Shades»-prosjektet, som er en av selskapets storsatsinger for tiden. Filmens premieredato i USA er nemlig allerede fastsatt - til 1. august 2014.

Dakota Johnson (24), Melanie Griffiths datter, skal ha den kvinnelige hovedrollen som Anastasia Steele.

LES OGSÅ: Magen til Chris vokser mest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer