«Farmen» 2016:

Trekker seg fra «Farmen»

Burhan Qaderi gir opp kampen for tilværelsen.

RYGGPROBLEMER: Smertene var ikke til å holde ut for «Farmen»-deltakeren Burhan Qaderi (29), som trekker seg fra programmet i kveldens episode. Foto: Alex Iversen / TV 2
RYGGPROBLEMER: Smertene var ikke til å holde ut for «Farmen»-deltakeren Burhan Qaderi (29), som trekker seg fra programmet i kveldens episode. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

«Farmen»-oppholdet fikk en brå slutt for 29 år gamle Burhan Qaderi.

Etter knappe to uker på tv-gården har tobarnsfaren fra Ski valgt å trekke seg fra programmet - fire uker før finalen.

Det var en gammel ryggskade som skulle sørge for Qaderis reality-exit. Han reiste hjem i kveldens episode.

Smertehelvete

- Det var grisesurt. Helt forferdelig, sier Qaderi til Dagbladet, og fortsetter:

- Jeg har en slitasjeskade i ryggen, men holder smertene i sjakk ved hjelp av regelmessig trening. Før «Farmen» var jeg bedre trent enn noensinne. Mange lurer sikkert på hvorfor jeg i det hele tatt gikk inn på gården, men jeg var ikke forberedt på et tilbakefall.

Smertene 29-åringen hadde fryktet, ble verre i løpet av de siste «Farmen»-dagene. Han fikk ikke sove, og klarte ikke bidra med fysisk arbeid.

Til slutt tok samvittigheten overhånd.

- Jeg var praktisk talt ubrukelig, og brukte all min energi på å holde ryggen i riktig bevegelse. Jeg visste at smertene ikke ville avta, og begynte å tenke over om det var verdt å være der, sier han.

- Frustrerende

Qaderi kom inn på tv-gården i begynnelsen av måneden, som én av fire «Farmen»-utfordrere. Han fikk - i likhet med kommunearbeideren Linda Snoen (45) - bli værende på tv-gården.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer