Trekker seg fra «Fangene på fortet»

Jenny Skavlan blir byttet ut med Henriette Lien i TV3-programmet.

FORTSETTER UTEN JENNY: Jenny Skavlan og Daniel Franck var programledere i første seosong av «Fangene på fortet». Her er de foran innspillingsstedet Fort Boyard i La Rochelle i Frankrike. Foto: TV3
FORTSETTER UTEN JENNY: Jenny Skavlan og Daniel Franck var programledere i første seosong av «Fangene på fortet». Her er de foran innspillingsstedet Fort Boyard i La Rochelle i Frankrike. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Den nye versjonen av «Fangene på fortet» fikk en pangstart tidligere i år, da det første programmet satte premiererekord på TV3 med 519.000 seere. Siden raste imidlertid seertallene ned til under halvparten av de som først så programmet.

Jenny Skavlan (24) har sammen med Daniel Franck (35) ledet denne «Fangene på fortet»-sesongen, men nå trekker Skavlan seg, skriver VG. Ifølge avisen tar Henriette Lien (41) over.

- Vi vet at Jenny har prosjekter hun jobber med for en annen TV-kanal. Derfor er hun ikke aktuell i «Fangene på fortet». Nå er vi veldig fornøyd med å få Henriette Lien inn som programleder. Hun er sporty og kommer godt gjennom TV-ruten, og har mye medieerfaring. Hun vil gi god energi til «Fangene på fortet» sammen med Daniel Franck, sier presse- og infornasjonsansvarlig i TV3, Glenn Ø. Støldal til VG.

Lien har tidligere vært programleder for «Dansefeber» og «So you think you can dance Scandinavia».

Ifølge VG er det TVNorge Skavlan mest sannsynlig kommer til å jobbe med framover.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ville ikke stirre forførerisk inn i kamera