«Skal vi danse»:

Trekker seg etter bruddskade

Iselin Guttormsen har tidligere vært plaget med skade. Nå er hun ute av «Skal vi danse».

BRUDD: Iselin Guttormsen danset med brudd i ankelen på premieren av «Skal vi danse». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): For få uker siden, i forkant av Skal vi danse-premieren, kunne sexolog og influenser Iselin Guttormsen (34) avsløre overfor Se og Hør at hun hadde pådratt seg dobbeltsidig senebetennelse som strakk seg oppover leggen.

Den gang avslørte Guttormsen at hun overhodet ikke hadde noen planer om å trekke seg fra konkurransen. Lørdag kveld kommer imidlertid den triste nyheten om at hun nå er ute av «Skal vi danse» etter brudd i foten.

- Jeg har brukket ankelen som et resultat av overbelastning, et klassisk tretthetsbrudd. Medisinske fagfolk er enige om at jeg ikke kan fortsette å danse. Alternativet hadde vært én dans til, men da ende opp med varige mén, forteller Guttormsen nå.

- Ikke noe valg

Hun forklarer at det akkurat nå føles som om hun har kjærlighetssorg.

- Jeg har grått siden jeg fikk beskjeden, legger hun til.

Hun beskriver hendelsen som å gjøre seg klar til bryllup, og så ende opp med å ikke få lov. Hun fikk imidlertid en sending på parketten, og beskriver deltakelsen som en drøm.

FLYTTET SAMMEN: Blogger Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Nihu gikk drastisk til verks i forberedelsene til årets «Skal vi danse»-sesong. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Jeg ønsker av hele mitt hjerte at jeg kunne fortsette. Sånn sett er det deilig at dette ikke er en avgjørelse som jeg selv måtte ta, men noe fagfolk har sagt at jeg må. Da har jeg ikke noe valg.

- Jeg tror de fleste som blir med på «Skal vi danse» undervurderer hvor mye styrke, vilje og disiplin som kreves. Det er toppidrett på høyt nivå, fortsetter hun.

34-åringen har fått stor respekt for proffdans og forteller at hun har lært utrolig mye på de fire ukene hun fikk være med på danseeventyret. Guttormsen påpeker videre at hun har fått masse fine venner som hun fortsatt kommer til å ha kontakt med når «Skal vi danse» er over.

- Tør ikke gi alt

Da Se og Hør som nevnt snakket med influenseren nylig, fortalte hun at skaden hun hadde da påvirket henne mye.

- Det gjør mye med dansingen. Jeg tør ikke gi alt. Jeg skal danse jive og der må man jo gi alt for å treffe takten riktig, men jeg føler meg ganske hanglete nå, fortalte hun, og fortsatte:

MIMRING: «Skal vi danse»-dommer Merete Mørk Lingjærde og programleder Anders Hoff forteller hvilke danser de husker best gjennom deres tid i programmet. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg satser på at jeg er så høy på adrenalin på lørdag at jeg ikke merker noe til det.

Lørdag kveld blir det altså kjent at Guttormsen ikke lenger kan delta i konkurransen. Det vil derfor ikke være noen andre par som ryker i kveld. Alle dansepar tar med sine poeng videre til neste lørdag.

LES OGSÅ: Snakker ut om diagnosen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer