«Farmen kjendis»

Trekker seg etter babynyhet

Asgeir Borgemoen valgte familien over realityoppholdet.

VANSKELIG VALG: Asgeir Borgemoen legger ikke skjul på at det var vanskelig å trekke seg i kveldens episode. Foto: TV 2
VANSKELIG VALG: Asgeir Borgemoen legger ikke skjul på at det var vanskelig å trekke seg i kveldens episode. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gleden over at «sjefen over alle sjefer», eller Asgeir Borgemoen (48) som han egentlig heter, returnerte til «Farmen kjendis»-gården, skulle vise seg å bli av det kortvarige slaget.

I samme episode som Borgemoen kommer inn på gården etter å ha vunnet «Torpet», forteller nemlig barne-tv-stjerna at han skal bli pappa for første gang, og at det føles riktigere for ham å komme seg hjem.

Babynyheten fikk han formidlet i et brev fra kjæresten mens han var på «Torpet», og i kveldens episode av «Farmen kjendis» leser han opp brevet for de andre deltakerne, også.

De andre reagerer med full jubel, og deler sine lykkeønskninger.

BABYNYHET: De andre deltakerne jublet da Borgemoen delte babynyheten. Foto: TV 2
BABYNYHET: De andre deltakerne jublet da Borgemoen delte babynyheten. Foto: TV 2 Vis mer

- Viktigere enn det her

Men selv om babynyheten var hyggelig, var det altså denne som til slutt førte til at 48-åringen trakk seg.

Etter å ha delt den gledelige beskjeden med de andre deltakerne, ber han storbonden - som denne uka er Youtuber Hanna-Martine Slåttland Baller (20) - om å samle alle ute.

Det er tydelig at Borgemoen synes det er vanskelig å fortelle de andre deltakerne om valget han har tatt.

- Jeg synes det er helt magisk å være her. Dere gjør gården for meg, på en måte, dere gjør «Farmen», og «Farmen» er dere. Så det er en sånn greie sammen som jeg er forferdelig glad i, forteller han innledningsvis.

TØFT: Barne-tv-profilen måtte ta et vanskelig valg. Foto: TV 2
TØFT: Barne-tv-profilen måtte ta et vanskelig valg. Foto: TV 2 Vis mer

Videre legger tv-profilen til at han har tenkt mye de siste dagene.

- Jeg tror, eller jeg vet, at akkurat nå er det en del ting hjemme som er viktigere enn det her. Det er litt vanskelig det her, for jeg har lyst til å henge med dere hele tida. Men jeg skal gjøre det rette, og har kommet fram til at det helt rette er at jeg pakker sekken og drar hjem.

- Fornuften og ansvarsfølelsen i meg er større nå, sier han.

Dermed blir det røde flagget heist på flaggstanga, før Borgemoen pakker sekken og forlater «Farmen kjendis».

Det har ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Borgemoen.

FULL TENNING: Etter at Triana var innblandet i en hesteulykke inne på «Farmen Kjendis», oppstod det munnhoggeri mellom to av deltakerne inne på gården. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Stolt pappa

«Farmen kjendis»-innspillingen fant sted i fjor sommer, og Borgemoens førstefødte kom til verden i januar.

Det var på Facebook barne-tv-profilen skrev at han og samboeren, Heidi Ottesen Sandmo, hadde fått en datter 12. januar, og at han var stolt.

«Endelig er lille prinsessa og stoltheten til far kommet til verden i ekstremfart. Mammaen gjorde en fantastisk jobb. Heidi og den lille jenta har det bra!» skrev han til flere bilder av dattera, og la til at alt også gikk fint med den nybakte pappaen.

Da det i fjor sommer ble kjent at Borgemoen skulle bli far, sa han til Se og Hør at han gledet seg stort.

- Jeg har jo fått en fin oppstart til det med de to bonusbarna jeg har på fem og 14 år. Jeg regner med at jeg blir sånn som jeg er som stepappa. Jeg er jo ganske glad av meg, så det blir nok mye tull og fjas, men samtidig er jeg bestemt og tydelig på hva jeg mener, uttalte han den gang.

Videre la han til at han tror han blir en leken pappa, og at han vil prøve å smitte over interessen for motorsport, uansett barnets kjønn.

LES OGSÅ: - Har felt noen tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer