REISER HJEM: «Farmen»-deltakeren Thale Myhre (24) valgte å kaste inn håndkleet i kveldens episode, og forlater tv-gården frivillig. Foto: Alex Iversen / TV 2
REISER HJEM: «Farmen»-deltakeren Thale Myhre (24) valgte å kaste inn håndkleet i kveldens episode, og forlater tv-gården frivillig. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

«Farmen» 2017

Trekker seg brått fra «Farmen»

Realityeventyret endte i tårer for Thale Myhre (24).

Publisert

Etter en knapp ukes opphold på «Farmen» er reality-eventyret over for oslojenta Thale Myhre (24).

Myhre valgte å trekke seg fra gårdskonkurransen i kveldens episode, etter å ha følt seg i elendig form de siste dagene. Beslutningen ble tatt i samråd med «Farmen»-produksjonen og en lege.

- Vi ble enige om at det beste ville være å avbryte oppholdet, forteller 24-åringen til Dagbladet.

TÅREVÅT AVSKJED: Thale Myhre valgte å trekke seg fra «Farmen» i kveldens episode. Her får hun en klem av meddeltaker Tom Evensen. Foto: TV 2
TÅREVÅT AVSKJED: Thale Myhre valgte å trekke seg fra «Farmen» i kveldens episode. Her får hun en klem av meddeltaker Tom Evensen. Foto: TV 2 Vis mer

Kroppen sa stopp

Myhres valg om å returnere til 2017 ble møtt med tårer hos flere av hennes meddeltakere. Selv beskriver hun avgjørelsen som «svært vanskelig».

- Jeg var skikkelig lei meg, følte meg som «hun svake» og ville ikke reise hjem. Dessverre sa kroppen stopp, og da må jeg lytte til den. Jeg taklet ikke det lave matinntaket inne på gården, og merket at energinivået sank til bånn. Jeg var utslitt, og ville bare sove hele tida, forteller Myhre.

BLIR BONDE: Dagbladet møtte stylist og moteekspert Erlend Elias et par dager før han dro inn på Farmen-gården. På hotellrommet hadde han tatt med seg litt mer enn det som er lov. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer Vis mer

Realitydeltakeren, som til daglig jobber som servitør, peker på at hun ikke var godt nok forberedt før «Farmen»-oppholdet.

- Kroppen var bare ikke klar for å få i seg mindre mat. Jeg hadde akkurat gått gjennom et vanskelig kjærestebrudd, og skjønte etter hvert at «Farmen» kom på veldig feil tidspunkt.

- Gjennomsvett

Det var under opptaket til åpningsinnslaget i kveldens episode, der programleder Gaute Grøtta Grav (38) annonserer ukas storbonde, at Myhre for alvor skjønte at noe var riv ruskende galt.

- Vi sto på to linjer mens Gaute leste opp brevet fra Line (Line Suomalainen, «Farmen»-deltaker som røyk ut etter gårsdagens tvekamp), da jeg plutselig fikk problemer med å puste. Jeg var helt gjennomsvett og kjente at jeg var i ferd med å gå i bakken, sier 24-åringen, og fortsetter:

- Jeg klarer å hente meg litt inn igjen, på grunn av tv-kameraene, og unngår dermed å besvime. Like etterpå får jeg sette meg ned.

GIKK I SVART: Alt ser tilsynelatende normalt ut når Thale Myhre blir filmet i begynnelsen av kveldens episode. Virkeligheten var en helt annen. Foto: TV 2
GIKK I SVART: Alt ser tilsynelatende normalt ut når Thale Myhre blir filmet i begynnelsen av kveldens episode. Virkeligheten var en helt annen. Foto: TV 2 Vis mer

Hendelsen er klippet ut av selve programmet, men seinere lagt ut på TV 2s nettsider.

Presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, sier til Dagbladet at Myhres tv-exit var en riktig avgjørelse.

- Det var veldig trist at Thale ble syk og måtte trekke seg fra «Farmen». Hun var en fantastisk fin deltaker, som vi gjerne skulle hatt med videre, sier Iversen.

Modelldrøm

Da Dagbladet snakket med 24-åringen i forkant av gårdsoppholdet, forklarte deltakeren at hun takket ja til «Farmen» for opplevelsens skyld. Samtidig håpet hun at framtredelsen kunne hjelpe henne et steg nærmere den store karrieredrømmen: Å bli modell på heltid.

- Ja, vi får se hvor mye det blir av «Farmen»-Thale nå. All PR er god PR, humrer hun, og legger til:

- Jeg elsker å stå foran kamera, og kommer til å fortsette i det sporet.

Myhre, som blant annet tar i bruk sosiale medier for å nå ut til potensielle arbeidsgivere, oppsummerer «Farmen»-oppholdet som en «sinnssyk opplevelse».

- Vi ble en veldig samlet gjeng, og jeg savner gården allerede, sier hun.

24-åringen er den andre «Farmen»-deltakeren som forlater årets tv-gård, etter at nevnte Line Suomalainen (55) ble den første til å ryke ut i helga.

TV-exiten forløp på ingen måte uten dramatikk. 55-åringen var nemlig sikker på at hun hadde sendt hjem konkurrenten, men måtte selv reise hjem etter en real tvekamp-tabbe.

LES OGSÅ: Som en berg-og-dalbane på vei til helvete.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer