Ola-Conny Wallgren i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Trekker seg: - Jeg har fått en infeksjon

Tv-profilen lider fortsatt etter den dramatiske hendelsen under innspillingen.

SKADET SEG: Ola-Conny Wallgren valgte å gi seg i tv-programmet. Da Rød Løper møtte ham i Sverige, fikk vi se nettopp hvorfor. Video: Rød Løper / TVNorge Vis mer

ULLARED (Se og Hør): Denne våren har svenske Ola-Conny Wallgren (55) vært å se på skjermen i den norske kjendisutgaven av «71 grader nord» på TVNorge. Svensken, som er kjent fra suksesserien om det gigantiske kjøpesenteret Ullared på samme, norske kanal, er populær både i Sverige og her til lands.

Derfor var det kanskje ikke så rart at han fikk tilbudet om å være med i realitykonkurransen. Han takket ja med mål om å vinne, men i dagens episode tar han en vanskelig avgjørelse.

For noen episoder siden falt han nemlig av en hest. Fallet var nokså udramatisk, men det var med albuene han prøvde å dempe det. Smertene gikk ikke bort, og som en konsekvens av dette bestemte 55-åringen seg for å kaste inn håndkleet.

Den svenske TV-profilen Ola-Conny Wallgrendeltar i årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og var underveis i reisen utsatt for en ulykke på hesteryggen som han kjenner smertene av den dag i dag. Vis mer

- Infeksjon

- Jeg må dessverre meddele til mine lagkamerater at jeg ikke kommer til å fortsette i «71 grader nord». Det er sånn at hjernen sier ja, mens kroppen sier nei. Jeg orker ikke fortsette, sier han i dagens episode til meddeltakerne, som reagerer med forståelse.

Se og Hør besøkte nylig den svenske tv-profilen i Sverige. Der kunne han vise at han fortsatt har problemer med albuene som følge av hestefallet. På sin venstre albue har 55-åringen en stor kul.

  • Se video øverst i artikkelen!

- Det var et minnet for livet, men det gikk ikke. Jeg har fått en infeksjon. Jeg kan trene og sånt, men jeg har fortsatt vondt. Infeksjonen kommer og går, sier han, og peker på kulen.

VONDT: Wallgren sliter fortsatt med smerter og infeksjoner etter fallet av hesten. Foto: Kine Falch
VONDT: Wallgren sliter fortsatt med smerter og infeksjoner etter fallet av hesten. Foto: Kine Falch Vis mer

Den er fortsatt vond, men smertene er overkommelig i hverdagen. Han har heller ikke oppsøkt noe lege i etterkant. Under innspillingen var det derimot andre boller, og smertene var tidvis nesten uutholdelige for 55-åringen.

- Jeg kjente at jeg hadde fryktelig vondt både der og i ryggen, men hadde planer om å fortsette. Men sånn ble det ikke. Jeg ville gi alt, men jeg hadde ikke noe kraft igjen, forteller han.

HJEMME HOS: Dagbladet besøkte Wallgren i hans hjem i Sverige. Interiøret er lite forandret siden hans mor, som eide huset, gikk bort. Foto: Kine Falch
HJEMME HOS: Dagbladet besøkte Wallgren i hans hjem i Sverige. Interiøret er lite forandret siden hans mor, som eide huset, gikk bort. Foto: Kine Falch Vis mer

- Ikke hyggelig

Wallgren hadde heller ikke noe ønske om å være til bry, og tenkte at han kanskje kunne være et hinder for gruppen. Alt dette kokte ned til beslutningen om å trekke seg fra konkurransen.

- De andre synes ikke det var noe hyggelig, men jeg kjente at jeg ikke kunne bremse de andre. Jeg hadde nok aldri vunnet en finale, både fordi jeg ikke klarer dette med kart og i tillegg denne skaden. Det spant seg i albuene når jeg gikk med sekken, og om nettene var det veldig vondt, sier han.

INVITERER PÅ BESØK: Ola-Conny sier han har sporadisk kontakt med flere av de andre deltakerne, og vil gjerne at de kommer på besøk til ham i Sverige. Foto: TVNorge
INVITERER PÅ BESØK: Ola-Conny sier han har sporadisk kontakt med flere av de andre deltakerne, og vil gjerne at de kommer på besøk til ham i Sverige. Foto: TVNorge Vis mer

Han sitter heldigvis igjen med flere flotte minner fra turen. Han har hatt sporadisk kontakt med de andre deltakerne, og sier det har vært snakk om at de skulle besøke ham i Sverige. Han tror det hadde vært hyggelig.

- De må gjerne komme. Jeg er heller ikke helt ferdig med Norge riktig ennå, og kommer gjerne tilbake. Jeg vet ikke om jeg kommer til å si ja til noe så fysisk igjen, men et humorprogram eller noe i den duren sier jeg lett ja til, humrer han.

LES OGSÅ: Se «Game of Thrones»-stjernenes forvandling