Trekker ikke Bieber for retten likevel

Kvinnen som har hevdet at Justin Bieber er faren til barnet hennes, går ikke rettens vei likevel.

SLIPPER DNA-TEST: Den 20 år gamle kvinnen som har anklaget popstjernen Justin Bieber for å være faren til barnet hennes, trekker kravet om farskapstest og ønsker ikke å trekke ham for retten likevel. Her er 17-åringen avbildet på vei fra shopping h Foto: Stella  Pictures
SLIPPER DNA-TEST: Den 20 år gamle kvinnen som har anklaget popstjernen Justin Bieber for å være faren til barnet hennes, trekker kravet om farskapstest og ønsker ikke å trekke ham for retten likevel. Her er 17-åringen avbildet på vei fra shopping h Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alle ungpikers gullgutt og Selena Gomez' kjæreste Justin Bieber (17) kan herved trekke et lettelsens sukk.

Mariah Yeater (20), som nylig gikk ut og hevdet at Bieber var faren til hennes fire måneder gamle sønn Tristyn, har nemlig bestemt seg for ikke å trekke 17-åringen for retten likevel. Det melder TMZ.

Søksmålet ble droppet i slutten av forrige uke, og Yeaters advokater Lance Rogers og Matt Pare skal ha trukket seg fra saken. Den 20 år gamle kvinnen krevde at den unge superstjernen skulle ta en DNA-test for å bekrefte det angivelige farskapet - med påfølgende barnebidrag om testen var positiv.

Bieber gikk med på å ta en DNA-test etter sin retur fra Europa, men lovet samtidig at dét ikke ville bli siste ord i saken. Ifølge TMZ ble nok både alenemoren og hennes advokater mindre ivrige da Biebers advokat, Howard Weitzman, informerte om at de selv ville bli trukket for retten for å ha kommet med falske anklager.

Dermed ble det verken farskapstest for den unge popyndlingen eller rettssak for hans åpenbart fryktinngytende advokat.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hør «Idol»-Jenny synge Rihanna   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer