Kris Jenner:

Trekker fram gammel utroskapsskandale

Avslører hemmelige detaljer i ny Kardashian-bok.

UTRO: Kris Jenner har vært åpen om at hun var utro da hun var gift med Robert Kardashian. Foto: NTB scanpix
UTRO: Kris Jenner har vært åpen om at hun var utro da hun var gift med Robert Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den kjente realityprofilen Kris Jenner (61), og resten av hennes profilerte Kardashian-familie, er kjente for å sjokkere.

Såkalte «tell all»-bøker, som avslører hemmelige detaljer om familien, har det vært mange av - men i september kommer det nok en bok som blant annet vil gå i detalj på «momager» og familiens overhode Kris Jenners sexliv, ifølge Daily Mail.

Boken er skrevet av forfatteren Jerry Oppenheimer, og skal hete «Kardashians: An American Drama.»

Ifølge boken skal Kris ha blitt fersket i å være utro mens hun hadde lidenskapelig sex med sin personlige trener Todd Waterman (52).

Saken fortsetter nedenfor.

Happy birthday to the most handsome, funniest, sweetest, best daddy in the world! #MoustacheOnFleek

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Ble fersket av hushjelpen

Stedet de hadde sex på var imidlertid meget spesielt.

De brukte nemlig det private treningssenteret til hennes avdøde ektemann (Robert Kardashians), sin bestevenn, Larry Kraines, som hyrdested.

Ifølge boken var det hushjelpen som skal ha fersket dem.

Da Larry konfronterte Kris med utroskapet, etter at Robert hadde fortalt ham det, fortsatte likevel reality-stjernen å være utro.

- Jeg var betatt

I 2012 delte også Todd detaljer fra deres hyrdestunder, og fortalte at han ikke angrer på noe som helst.

- Jeg var betatt av Kris. Vi danset og hadde det morsomt på utesteder. Når vi skulle hjem endte vi opp hos en venn av henne i Beverly Hills. Vår første gang var i venninnens klesskap. Det var en magisk og surrealistisk natt, fortalte han til samme nettsted og fortsatte:

- Jeg tror det var to mennesker som begge var åpne for å eksperimentere med noe i livet akkurat da. Det var skjebnen, vi inviterte den og løp etter. Vi holdt ikke tilbake.

Kris Jenner har selv vært åpen om utroskapet i boka «And All Things Kardashian», men i boka bytter hun ut navnet Todd med Ryan.

- Vill sex hele tiden. Vi hadde sex i biler, på tennisbaner, i basseng-hus, garasjer og opp og ned trappene. Vi hadde sex overalt hele tiden, stod det i boka ifølge The Sun.

Kris Jenner har ikke kommentert beretningene fra den nye boken.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. http://www.eonline.com/shows/kar... Vis mer

Fokuserer på «Keeping Up With the Kardashians»

Det er en kjent sak at seertallene til realityserien som gjorde Kardashian-familien verdenskjente, er fallende.

Selv om Kris Jenner har hatt god tro på den trettende sesongen, som rullet over amerikanske TV-skjermer i vår, har ikke tallene vist det samme. De faller nemlig mer enn noensinne, skrev blant annet Radar Online.

Kris er også produsent for serien, og vil ifølge Radar Onlines kilde gjøre alt i sin makt for å unngå at programmet tas av skjermen.

SELFIEBESVÆR: Kim Kardashian promoterer både selfieboken sin og T-mobile i den forhåpentligvis noe selvironiske reklamen for mobilselskapet hvor hun står opp for mobildata-«svindel». Video: T-Mobile Vis mer Vis mer

Et av tiltakene skal dreie seg rundt hennes berømte døtre Kim (36), Kourtney (37), og Khloe Kardashian (32), samt Kendall (21) og Kylie Jenners (19) bruk av sosiale medier.

Hun vil nemlig at døtrene, som allerede er ivrige brukere av blant annet Facebook, Instagram og Snapchat, skal bli enda mer aktive, ifølge Radar Online.

- Kris har bedt Kourtney, Khloe, Kendall og Kylie om å reklamere mer for showet og gjøre ting som skaper oppmerksomhet på Twitter, Instagram og Snapchat, har en kilde nær familien sagt til nettstedet.

Kim Kardashian skal ifølge kilden fortsatt få gjøre ting i sitt eget tempo, grunnet ranet i Paris i oktober. Kris skal også ha håpet at Kims ran ville øke seertallene til serien, noe det ikke gjorde.

Kris Jenner har ikke kommentert de påståtte tiltakene og bruddet med Corey.

LES OGSÅ: Stjernens lillebror gjør det stort som modell

KJÆRESTEKOS: I Kanye Wests nye musikkvideo til låta «Bound 2» figurerte hans berømte kone, realitystjerna Kim Kardashian, toppløs. Video: Ellen DeGeneres Show / TV3 Vis mer Vis mer Vis mer