Amber Heard:

Trekantdrama i retten: - Nekter

En video fra 2019 har fått oppmerksomhet under den pågående rettssaken mellom eksparet Amber Heard og Johnny Depp.

EKS-KJÆRESTER: Amber Heard og Elon Musk har tidligere hatt et forhold, som har blitt et tema i rettssaken. Foto: Splash News/NTB
EKS-KJÆRESTER: Amber Heard og Elon Musk har tidligere hatt et forhold, som har blitt et tema i rettssaken. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har søkelyset vært rettet mot eksparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) som møter hverandre i en pågående rettssak i Virginia, etter at førstnevnte saksøkte ekskona for ærekrenkelser.

Det gjorde han etter at hun skrev en kronikk i Washington Post, hvor hun hevder hun har blitt utsatt for partnervold. Depp ble ikke nevnt ved navn i kronikken.

HEARD/DEPP: Internett blir fylt med innhold fra rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp og Amber Heard, men nå dukker det også opp videoer av ting som ikke har funnet sted i rettssalen. Video: Tiktok: @tomvamp Vis mer

Samtidig som flere av partenes bekjentskaper vitner, har en video av en vitneforklaring fra november 2019 dukket opp igjen på sosiale medier, skriver Newsweek.

- En trepersonsaffære

Videoen har ikke blitt brukt i den pågående rettssaken, men ble vist under onsdagens høring. Det kan se ut til at videoen har blitt redigert, ettersom tidskoden på den ikke vises i kronologisk rekkefølge.

Én spesiell detalj ble imidlertid utelatt i den tidligere offentlige videoen som nå ble vist i rettssalen.

I videoen forteller Joshua Drew, som tidligere har vært gift med Heards bestevenn, Raquel «Rocky» Pennington, at han har hørt Heard skrike til Depp, men ikke vært vitne til at hun utøvde vold mot eksmannen.

Det er imidlertid ett spesifikt spørsmål som har fått flere til å sperre opp øynene.

EN AFFÆRE? Josh Drew hevder Amber Heard og Cara Delevingne var del av en trekantaffære. Her avbildet i 2014. Foto: Max Lakner/BFA/REX/Shutterstock/NTB
EN AFFÆRE? Josh Drew hevder Amber Heard og Cara Delevingne var del av en trekantaffære. Her avbildet i 2014. Foto: Max Lakner/BFA/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

- Fortalte Rocky deg at Amber Heard hadde en affære med Elon Musk og Cara Delevingne da hun fremdeles var gift med Johnny Depp? spør en person bak kamera, i det uredigerte klippet.

- Ja, svarer Drew, uten å kunne gjengi eksakt dato.

«Tissue gate»: Flere har reagert på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

På spørsmål om ekskona fortalte ham at Heard, Musk og Delevingne (29) tilbrakte natta sammen, svarer Drew nok en gang bekreftende.

- Så hva hadde de, en trepersonsaffære?

- Korrekt.

Deretter blir det stilt spørsmål om hendelsen fant sted i november 2016, noe Drew ikke kan bekrefte.

Heard søkte om skilsmisse fra Depp i mai 2016, men de ble offisielt skilt i 2017, ifølge People.

- Aldri vært intime

Ifølge Newsweek har det florert med spørsmål på sosiale medier, om hvorfor affæren ble redigert ut av videoen som ble vist i retten.

Blant dem er Twitter-brukeren Andy Signore.

«Rart at de kuttet ut denne delen av Josh Drews vitneforklaring», skriver Signore til et klipp fra den nå virale videoen.

Musk (50) har tidligere avvist anklagene om en affære mellom de tre.

- Cara og jeg er venner, men har aldri vært intime. Hun kan bekrefte det, uttalte han til Page Six.

Tesla-grunnleggeren understrekte også at hans forhold til Heard begynte etter at hun og Depp hadde gått hver til sitt.

- Jeg vil også bekrefte igjen at Amber og jeg begynte å date rundt en måned etter at hun søkte om skilsmisse. Jeg tror aldri jeg har vært i nærheten av Amber i løpet av ekteskapet deres.

Under rettssaken har Heard selv forklart at hennes vennskap til Musk utviklet seg etter at eksmannen ikke dukket opp som avtalt under Met Gallaen i 2016, hvor hun møtte Tesla-grunnleggeren.

LES OGSÅ: Kate Moss skal vitne i Depp/Heard-rettsaken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer