Amber Heard:

Trekantdrama i retten: - Nekter

En video fra 2019 har fått oppmerksomhet under den pågående rettssaken mellom eksparet Amber Heard og Johnny Depp.

EKS-KJÆRESTER: Amber Heard og Elon Musk har tidligere hatt et forhold, som har blitt et tema i rettssaken. Foto: Splash News/NTB
EKS-KJÆRESTER: Amber Heard og Elon Musk har tidligere hatt et forhold, som har blitt et tema i rettssaken. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har søkelyset vært rettet mot eksparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) som møter hverandre i en pågående rettssak i Virginia, etter at førstnevnte saksøkte ekskona for ærekrenkelser.

Det gjorde han etter at hun skrev en kronikk i Washington Post, hvor hun hevder hun har blitt utsatt for partnervold. Depp ble ikke nevnt ved navn i kronikken.

Samtidig som flere av partenes bekjentskaper vitner, har en video av en vitneforklaring fra november 2019 dukket opp igjen på sosiale medier, skriver Newsweek.

- En trepersonsaffære

Videoen har ikke blitt brukt i den pågående rettssaken, men ble vist under onsdagens høring. Det kan se ut til at videoen har blitt redigert, ettersom tidskoden på den ikke vises i kronologisk rekkefølge.

Én spesiell detalj ble imidlertid utelatt i den tidligere offentlige videoen som nå ble vist i rettssalen.

I videoen forteller Joshua Drew, som tidligere har vært gift med Heards bestevenn, Raquel «Rocky» Pennington, at han har hørt Heard skrike til Depp, men ikke vært vitne til at hun utøvde vold mot eksmannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer