TREKANTDRAMA: Selena Gomez (t.v.) dater for tiden The Weeknd. Det fikk hans eks-kijæreste Bella Hadid (t.h) til å slutte å følge henne på Instagram. Foto: Scanpix
TREKANTDRAMA: Selena Gomez (t.v.) dater for tiden The Weeknd. Det fikk hans eks-kijæreste Bella Hadid (t.h) til å slutte å følge henne på Instagram. Foto: ScanpixVis mer

Selena Gomez og The Weeknd:

Trekantdrama etter hemmelig date

The Weeknds eks-kjæreste likte ikke at han har begynt å date venninnen hennes.

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld overrasket stjerneartistene Selena Gomez (24) og Abel Tesfaye (26), bedre kjent som «The Weeknd», da de dukket opp på date sammen.

De to stod på scenen sammen under Victoria's Secret-showet i november 2015, men på stevnemøtet tidligere denne uken virket det som om de kjente hverandre svært godt.

- De klemte og kysset. Sjåføren hans ventet på dem, og hennes sjåfør kjørte frem like etterpå. De var kjempekjærlige. Selena var over hele ham. Klemte ham, kysset. Hun så fantastisk ut, så utrolig lykkelig og forelsket, sier en innsidekilde til E! News.

JOBBET SAMMEN: The Weeknd og Selena Gomez sammen på scenen under Victoria's Secret-showet i 2015. Foto: Scanpix
JOBBET SAMMEN: The Weeknd og Selena Gomez sammen på scenen under Victoria's Secret-showet i 2015. Foto: Scanpix Vis mer

Og nå kan det virke som om ekskjæresten til The Weeknd, supermodell Bella Hadid (20), er lite fornøyd med at Selena har kastet seg over eksen hennes.

E! News skriver at Bella sluttet å følge Selena på Instagram bare noen timer etter at kyssebildene av de to artistene dukket opp i amerikanske kjendismedier.

Ikke nære venninner

Ifølge Cosmopolitans undersøkelser fulgte Bella imidlertid fortsatt The Weeknd onsdag ettermiddag lokal tid. På samme tidspunkt fulgte Selena også Bella.

Dramaet blir ikke mindre av at Selena og Bella begge er med i venninnegjengen til popstjernen Taylor Swift (26).

De har også begge tilbragt tid sammen med modell-søstrene Suki og Immy Waterhouse.

Men før Bella sluttet å følge Selena på Instagram, sa en kilde nær stjernen til E! News at de to ikke er nære venner.

Nettstedet tolker dette som at Selena ikke føler at hun har stjålet venninnens type, og at The Weeknd ikke prøver å gjøre Bella sjalu.

Et kjapt søk torsdag morgen viser for øvrig at The Weeknd og Selena i skrivende stund ikke følger hverandres Instagram-profiler, men at han fortsatt følger eksen.

Ifølge en annen av kildene til E! News, har The Weeknd imidlertid hatt et godt øye til Selena i lang tid.

- Han har alltid hatt en greie for Selena. Han synes hun er utrolig talentfull og sexy. De begynte å snakke sammen før jul, men hun har vært på radaren hans tidligere, påstår kilden.

– Ikke kleint

Da det verdensberømte moteshowet «Victoria's Secret» gikk av stabelen i desember fikk Bella sin store debut for undertøysgiganten.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt for noen uker siden. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

Moteshowet er kjent for sine fremragende scenepresentasjoner av undertøyet og har for mange blitt en tradisjon å følge showet, både her til lands og utenlands.

Det var imidlertid ikke undertøyet som ble den store snakkisen rundt Bella, men derimot at hun delte scenen med The Weeknd etter bruddet. Utenlandske medier har omtalt møte mellom stjernene som noe lunkent.

Det skal angivende ikke ha tatt lang tid før ryktene begynte å svirre på sosiale medier, men Bella var profesjonell i sine uttalelser før debuten.

- Dette er det andre året han opptrer, og jeg tror han kommer til å gjøre det dritbra. Det er ikke kleint mellom oss. Han er min beste venn, og jeg gleder meg til å gå på catwalken under hans opptreden, fortalte Hadid til Mirror før showet.

EKS-KJÆRESTER: The Weeknd og Bella Hadid sammen ute på byen i London i juni. Foto: Scanpix
EKS-KJÆRESTER: The Weeknd og Bella Hadid sammen ute på byen i London i juni. Foto: Scanpix Vis mer

– Forholdet ble levert i fanget

Duen, som først møttes gjennom jobb da Abel ønsket å avbilde modellen på sitt nye albumcover, skal ha falt for hverandre umidelbart.

- Jeg kontaktet henne fordi jeg ønsket at hun skulle bli avbildet til albumcoveret mitt. Motivet mitt var rett og slett å jobbe med henne, avslørte The Weeknd tidligere i fjor til bladet Rolling Stone, ifølge US Weekly. The Weeknd legger til at forholdet til modellen utviklet seg raskt:

- Det hele skjedde veldig naturlig. Forholdet ble nesten levert på fanget mitt, innrømmet han.

Stjerneduoen som ble sammen i april 2015 skal angivelig ha hatt for travle timeplaner for hverandre. Dette sier en nær kilde til People:

– Timeplanene deres har vært for vanskelige å koordinere og han har fokus på å fullføre og promotere sitt nye album. De er fortsatt glad i hverandre og vil forbli venner.

Turbulent forhold

Selena Gomez har tidligere hatt et av - og - på - forhold til superstjerne Justin Bieber. Det turbulente forholdet som tok slutt for siste gang i 2013.

BERØMT EKS-KJÆRESTE: Selena Gomez har tidligere vært sammen med superstjernen Justin Bieber. Foto: Scanpix. 
BERØMT EKS-KJÆRESTE: Selena Gomez har tidligere vært sammen med superstjernen Justin Bieber. Foto: Scanpix.  Vis mer

Det ble først kjent at duoen var et par da de gikk på Vanity Fairs Oscar-fest i 2011.

Selena og Justin skal imidlertid ha vært uengie om grunnen til bruddet. Bieber skal angivelig ha beskyldt Selena for å kun være sammen med han for å bli kjent. Selena skal i følge HollywoodLife.com ha svart på utsagnet med en kommentar:

«Morsomt at en som var utro flere ganger nå peker fingeren mot en som var tilgivende og støttende. Ikke rart at fansen din er sint. Trist. Bare kjærlighet»

LES OGSÅ: Bildene av eks-kjærestene går verden rundt