<strong>DRAMATISK FØDSEL:</strong> - Jeg tenkte: «Nå blir de to alene. Dette er det siste jeg ser av dem.», forteller Pia Dailey Christoffersen. Foto: NRK
DRAMATISK FØDSEL: - Jeg tenkte: «Nå blir de to alene. Dette er det siste jeg ser av dem.», forteller Pia Dailey Christoffersen. Foto: NRK Vis mer

Trekant-Pia: Trodde jeg skulle dø fra lille Mille

Etter at hun hadde født, ble Pia sendt rett fra fødestua til operasjonsbordet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: - Jeg blødde kraftig, og da de forberedte operasjon og trillet meg ut av fødestua, satt Kyrre (29) der med Mille i armene. Jeg tenkte: «Nå blir de to alene. Dette er det siste jeg ser av dem.», forteller Pia Dailey Christoffersen (23) i det store påskenummeret av Se og Hør, som er i salg fredag.

Nå er hun tilbake i form etter fødselen av Mille, som var 51 cm og veide 3280 gram da hun ble født på skuddårsdagen. Men det ble dramatisk da morkaken ikke løsnet som den skulle.

- En av legene dro forsiktig i navlestrengen. I stedet for å trekke morkaken ut, ble navlestrengen slitt av. Jeg så at legen formet leppene til et «faen», og tenkte at dette er dårlige nyheter. Jegbegynte å blø med en gang. Mye. Jeg lå og skvalpet i blod, sier hun.

I Se og Hørs store påskenummer kan du se de eksklusive bildene av babyen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pinlig berørt av søsterens TV-opptreden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer