Tallulah Belle Willis:

- Treffer en nerve

Datteren med søt hyllest til Bruce Willis.

FAR OG DATTER: Tallulah Willis sammen med faren Bruce Willis. Foto: Skjermdump fra Instagram
FAR OG DATTER: Tallulah Willis sammen med faren Bruce Willis. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden det for snart to år siden ble kjent at skuespiller Bruce Willis (68) var syk, har familien rundt ham flittig delt oppdateringer med fansen.

Bruce ble i begynnelsen av 2021 diagnostisert med afasi, og fikk i februar i år påvist frontotemporal demens. Demens gir, ifølge Geir Selbæk, professor og forskningssjef ved Nasjonalt senter for aldring og helse, kort sagt kognitiv svikt, og vil derfor påvirke den dagligdagse funksjonen, og også væremåten til den som er rammet.

Bruce Willis og hele hans familie var samlet for å feire skuespillerens bursdag. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / Demi Moore via Instagram. Vis mer

Tallulah Belle Willis (29) er Bruces yngste datter med ekskona Demi Moore (61). Onsdag tok hun til Instagram for å dele en søt hyllest til faren.

I en bildekarusell har Tallulah delt to bilder av de to, samt et gammelt bilde av faren. I tillegg har hun lagt ved et sladdet bilde av førerkortet sitt, hvor det fremgår at hennes fulle navn er «Tallulah Belle Bruce Willis».

«Shit, disse bildene treffer en nerve i kveld. Du er søren meg hele hjertet mitt og jeg er så stolt over å være din Tallulah Belle Bruce Willis», har 29-åringen skrevet under.

Hun har også lagt ved emneknaggen «Babybruce».

I tillegg til Tallulah har Bruce og Demi døtrene Rumer (35) og Scout (32). Med sin nye kone, Emma Heming Willis (45), har han døtrene Maybel (11) og Evelyn (9).

Tidligere denne uken skrev Emma en kommentar i Maria Shriver's Sunday Paper, hvor hun ærlig innrømmet at hun sliter med skyldfølelse.

45-åringen skrev blant annet om at det for henne har hjulpet å dele hva familien deres går gjennom, men at det likevel er noe som gnager i henne.

«DEMENSKORET»: Jan Runar Eliassen rørte hele salen med denne tolkningen. Video: NRK Vis mer

«Jeg sliter med skyldfølelse, vel vitende om at jeg har ressurser som andre ikke har. Når jeg er i stand til å komme meg ut på en tur for å tømme hodet, tenker jeg på at ikke alle omsorgspartnere kan gjøre det samme. Når det jeg deler om vår families reise får oppmerksomhet i media, vet jeg at det er mange tusen ufortalte, uhørte historier - som hver av dem fortjener medfølelse og bekymring».

På grunn av sin karriere som prisbelønt skuespiller er det mange som kjenner til Willis, noe som gjør at hans sykdomshistorie får mye spalteplass. Kona håper familiens åpenhet kan være til hjelp for de som ikke får like mye oppmerksomhet rundt sin historie.

«Jeg ser at det jeg deler betyr noe for andre som kanskje sliter, og på en måte gjør at de føler seg sett og forstått. (...) Det er viktig for meg å være en talsmann på vegne av de familiene som ikke har tid, energi eller ressurser til å tale for seg selv».

LES OGSÅ: Deler nye detaljer om sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer